sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Muffinssimunakkaat


Muffinssivuoan omistajana olen huomannut, miten vähällä käytöllä koko rakkine on. Kerran tai kaksi vuodessa tulee tehtyä muffinsseja ja sitten vuoka on laatikossa täytteenä. Löysin ohjeen muffinssivuoassa tehtäville munakkaille. Kiva idea. Jokainen saa laittaa täytteeksi, mitä haluaa. Meillä vaihtoehtoina oli punasipuli, fetajuusto, aurinkokuivattu tomaatti ja juustoraaste. Jos haluat kokeilla, ohje löytyy täältä. Laitoin 6 munaa ja sain 7 "muffinssia". Lämpötila uunissa 175 astetta ja noin 20 minuutta. Tiskarin huomiona voidaan sanoa, että olisi kannattanut vuorata vuoka paperisilla muffinssivuoilla. Voitelusta huolimatta pannuun tarttui munakasta kiitettävästi.

As an owner of a muffin pan. I've noticed that I use the thing once or twice in a year. Now I found a recipe for mini omelets which you can make in the pan. Nice idea! All the eaters can make an omelet with their favorite fillings. If you want to try it the receipt can found here. I used 6 eggs and got 7 "muffins". I baked them in a 175 degree oven for about 20 minutes. After washing up I can make a comment that it would been easier to clean up if I had used paper cupcake forms inside the pan. Though I used a lot of grease the omelets got stuck quite a bit and cleaning was difficult.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...