lauantai 13. huhtikuuta 2013

VerhoiluaUudessa makuuhuoneessamme on kovin alastonta. En ole saanut sinne vielä oikein mitään. Ikean reissullamme pyörittelin käsissäni sinisiä Kajsamia verhoja, mutta sitten iski nuukuus ja jätin ne sinne. Virhe. Katumapäälle tulin ja yritin Ikean nettikaupasta niitä tilata, mutteiväthän ne kuulu kuin tavaratalon valikoimiin. 

Silloin tällöin huuto.netistä olen niitä katsellut, mutta nyt vasta tärppäsi. Verhot olivat vielä paketissaan ja hinnaksi jäi postikulujenkin jälkeen vähemmän kuin Ikeasta haettuna. Oivat kaupat sanon minä. Makuuhuone valaistui heti, kun raskaat harmaat samettiverhot saivat väistyä näitten tieltä.

Ikeasta ostin kaksi keltaista tyynyä poistokopasta alle kolmen euron kappalehintaan. Postisäkin olen täyttänyt tyynyillä ja se oleilee nykyään sänkymme päällä. Valkoinen pallo seinällä on kontaktimuovi testauksia. Mietin "pallotanko" koko seinän. On jäänyt mietinnän asteelle kuten myös siivous, kun katsoo villakoirien määrää sängyn alla.

Our new bedroom is still quite naked. I haven't gotten anything there yet. On our trip to Ikea I had Kajsamia curtains in my hands but didn't buy them. Mistake! I regretted so much for leaving the curtains behind that I tried to order them online but they don't have them in their online store.

Last week I browsed through the Finnish version of eBay huuto.net and found the curtains there. Totally new and still in their package. I ended up paying less including the postage fees than a new pair from Ikea. Great deal I have to say.

The yellow pillows are also from Ikea. I bought them under 3 euros each. The postage bag is filled with pillows and it lays on our bed. The white ball on the wall is contact paper. I tested if I should "ball" the hole wall. But left it at thinking stage as I left also cleaning as you can see from the dust under the bed.

4 kommenttia:

 1. Ihana lattia teidän makuuhuoneessanne :) Nyt minäkin aloin himoitsemaan tuollaisia tyynynpäällisiä, harmi ettei ole tarvetta mennä Ikeaan, saisi tänne Seinäjoelle se jo tulla.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista :) Joo kyllä Ikea saisi jo tulla lähemmäs. Tampere oli jo hyvä parannus, kun muistan että joskus käytiin Espoon Ikeassa päivääseltään. Olipas ne reissuja, mutta nuorena jaksaa :D

  VastaaPoista
 3. Kun ikea tänne tulee, niin taidan ruveta asumaan siellä. Eihän sinne tarvitsisi viedä kuin valmiiksi kalustettuun asuntoon ruokakassin :D Blogissani on muuten tunnustus sinulle : http://sekaisakoti.blogspot.fi/2013/04/tunnustus.html

  VastaaPoista
 4. Juu! Muutetaan Ikeaa! Mä oon ainakin mukana :) Eikös se hesarin toimittaja joskus tehnyt jutun yöstä Ikeassa? Nukkui sielllä sänkyosastolla. Kiitos tunnustuksesta! Pitää paneutua kysymyksiin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...