keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Pöytä, joka muutti meilleLiki kaksi vuotta sitten ostin huutokaupasta Artekin tuolit ja pöydän. Lupasin palata asiaan pöydän suhteen pikapuoliin. Noooh, postaus on hieman viivästynyt, mutta tässä se nyt viimeinen tulee. 

Pojusella oli jo mustakantinen puolipyöreä pikkupöytä, johon olimme vaihtaneet lyhyemmät jalat. Huutokaupasta mukaani lähti kuitenkin Artekin lastenpöytä valkoisella kannella. Kansi on hieman ajansaatossa kärsinyt, mutta se ei menoa haittaa. 

Kellon löysin aikoja sitten kirppikseltä, mutta se pitää niin kovaa käyntiääntä, että häiritsee kuulemma kovasti. Niinpä se ei käy. Brion hellalle saatiin tiskiallaskaveri synttärilahjaksi. Pieni pesukone on lahja mummulta ja on ahkerassa käytössä. Buzz Lightyear sen päällä on Amerikan tuliainen ja hylly sen yläpuolella on taas Sveitsin kirpputorilöytöjä.

Musta pikkupöytä sai taas uuden elämän työhuoneessa, mutta kirjoitan siitä sitten toisen kerran. Toivottavasti kuitenkin aikaisemmin kuin kahden vuoden päästä. 

Almost two years ago when I bought new chairs for the dining room from an auction I promised to get back to you on a table I also bought. Well better late than never.

Our son already had a little Artek's table with a black cover but I ended up buying a another one with a white top for his room. The cover has seen better days but I don't mind and neither does our son.

The clock is a find from the flea market. It keeps such a loud sound that it bothers our son. As a birthday present  the little stove got a sink cabinet beside it. The little washing machine is a gift from grandmother and is in heavy use. Buzz Lightyear on top of it is a gift from America and the shelf on the wall is a flea market find from Switzerland.

The little black table got a new life in the study but I'll write to you about it later. Hopefully sooner than two years from now...

6 kommenttia:

 1. Olipa hyvä Artek-kaappaus!!

  Satunnainen lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kaapattavia tulee aina silloin tällöin vastaan. :)

   Poista
 2. Viihtyisä ja iloinen huone, tuo pöytä tuoleineen on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Ajatella, ettei Artek tee enää tuota lastenpöytää. Onneksi niitä on jonkin verran tarjolla ja aina voi lyhennellä jalkoja, jos tohtii sattua Artekin kinttuihin ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...