sunnuntai 21. elokuuta 2016

Pojun ensimmäiset tallibileet
Autotallimme on pienoisen muutoksen alla, joka tarkoittaa sitä, että tila on tällä hetkellä vallan tyhjillään. Pojusella oli nimpparit kuluneella viikolla, joita juhlistimme tietenkin tyhjässä tilassa. Pienen pojan ensimmäiset tallibileet, mutta eivät varmasti viimeiset. Toiveena oli peilipallo, Roll 'n Rock -musiikkia ja popcornia.

Koska autotalli on tyhjennetty kalustosta, on myös parkkeeraustilamme kortilla. Teimme väliaikaista parkkitilaa talon etupihalle, jota varten teimme pojusen kanssa oikein kyltin. Sateen uhka oli ilmeinen, joten jouduimme sen suojaamaan muovipussilla. Sisällä tallissa on tilaa riittämiin, joten menopelejä oli pienille seinän vierusta täynnä; polkuauto, pyörä, kaksi potkulautaa ja muuta nelipyöräistä. Koristukseksi haimme pihlajanmarjoja.

Our garage has been emptied because of some renovation work. Our little boy had his name day so we celebrated it in the empty space. Per sons first but probably not the last garage party. On his wish list was a mirrorball, Roll 'n Rock music and popcorn.

Because the grace had to emptied all our cars are taking up the space for parking. We had to make a new parking space and of course with the boy we made a sign for it as well. Do to the rain we had to place it under plastic. Inside the garage there was plenty of space so the young ones rode their bicycles and spark bikes inside.


4 kommenttia:

 1. Oi, makee tila ja pienillä jutuilla saatu kiva tunnelma aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Tila muuttuu äkkiä. Tänään oli kipsilevyjen alla jo tuo vihreä seinä. Valo on vallan mainio tilassa. Kolme isoa ikkunaa yhdellä seinällä. Nyt remontissa purimme vanhoja kaupan ja postin vanhoja "sosiaalitiloja" ja avasimme yhdessä kuvassa näkyvän oven välipihalle. Se oli tukittu keittiökalusteiden taakse joskus 80-luvun alussa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt remontin tieltä tila oli tyhjätty, niin oli tilaa temmeltää. Pintaremontin jälkeen isäntä levittäytyy taas tavaroineen tilaan, joten jää juhlien pitäminen vähemmälle. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...