lauantai 27. toukokuuta 2017

Ihana Emma's ja Mama's ja alennuslinkki

Kävimme SObloggareiden kanssa kuun alussa tutustumassa Seinäjoella sijaitsevaan Emma's ja Mama's sisustusliikkeeseen. Voi pojat, mikä ihanuus! En ymmärrä miten en ole aikaisemmin liikkeessä vieraillut. Saimme nautiskella ihanaa Mallan Makean leipomaa kakkua samalla, kun täytimme laseihimme lisää juotavaa suihkulähteestä. Näitä muuten saat vuokrattua juhliisi täältä.  Samalla seikkailimme hyllyjen väleissä, jotka aiheuttivat huokauksen jos toisenkin. 



Alunperin äidin ja tyttären harrastuksen tiimoilta liikkeelle lähtenyt ajatus on nyt laajentunut kauniiksi kivijalkamyymäläksi sekä verkkokaupaksi. Ajatuksena on tarjota tuotteita, joita muilla liikkeillä ei ole valikoimissaan. Kaupasta löydät sopivaa ostettavaa niin sisustukseen, lapsille kuin juhliinkiin. Jos etsit keväällä tai kesällä juhlivalle sankarille lahjaa tai koristeita itse juhliin, kannattaa tarkistaa ehdottamasti myös tämän liikkeen tarjonta. Omaan koriinikin eksyi kaikenlaista kivaa, mutta kerron niistä sitten eri postauksessa. 



Alkavan kesän kunniaksi Emma's ja Mama's tarjoaa blogini lukijoille 10% alennuksen tuotteista! Käyttämällä tätä linkkiä saat alennuksen. Saman alennuksen saa myös itse liikkeessä sanomalla kassalla koodisanan "SOblogit". Alennus on voimassa 15.6.2017 saakka. 

Visited a lovely store called Emma's and Mama's in Seinäjoki. They also have an online store and offer now for my blog readers a 10 % discount by using this link.  By using a password "SOblogit"at the register you get the same discount in their store. The discount is valid until 15.6.2017. 

Postaus on tehty yhteistyössä Emma's ja Mama's -sisustusliikkeen kanssa. 
The post has been done in collobaration with Emma's and Mama's

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...