lauantai 10. kesäkuuta 2017

Leikkimatto ja säilytyspussukka


Taannoiselta visiitiltäni Emma's & Mama's -sisustusliikkeeseen mukaani tarttui tämä ihanainen Play&Go -leikkimatto. Ehkä leikkimatto on sille kyllä väärä nimitys, koska se on myös kätevä säilytyspussi leluille. Pojunen on siitä niin innoissaan, että se kuulemma otetaan mukaan myös rannalle, koska siinä on niin kätevä kuljettaa tavaroita. Yhdyn poikaisen ajatukseen, koska se olisi myös kätevä retkivilttinä. Pusseja on useita eri kuoseja, jos autoleikit eivät innosta. Itse tuumailin, että siihen voisi säilöä myös pojusen runsaat pehmoleluvarastot.

Alelinkki Emma's ja Mama's verkkokauppaan on muuten voimassa vielä 15.6.2017 asti. Sillä saat 10% alennuksen. Saman alennuksen saat liikkeessä mainitsemalla "SOblogit" kassalla.

From my visit to Emma's & Mama's -store I got this lovely Play&Go -playmat. Playmat might be an understatement because in also works as a storage bag for toys and even a picnic blanket as our son pointed out. Bags come in various patterns if the carmat is not to your thing. I also planned storing our boy's large stock of soft toys into it.

The discount link to Emma's and Mama's webshop is still valid until 15.6.2017. With it you get 10% discount. The same discount you can get at their store by mentioning "SOblogit" at the register.

Postaus on tehty yhteistyössä Emma's ja Mama's -sisustusliikkeen kanssa. 
The post has been done in collaboration with Emma's & Mama's -store.

2 kommenttia:

  1. kuinkas sattuikaan, juuri eilen samanlaista katselin paikallisen sisustusliikkeen sivuilta ja mietein, miltä livenä näyttää. ilmeisesti pitänee käydä ostksilla, varsin kätsyltä vaikuttaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kätevä. Tässä meidän omassamme on tämä automatto, joten sitä kanniskellaan kuviopuoli sisällepäin. :) Huomasithan tuon alelinkin? Sitä kautta saat myös pussukasta 10% alen. Voimassa vielä torstaihin asti.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...