perjantai 19. lokakuuta 2018

Etikkaa pyykkeihin













Sain pari kuukautta sitten testaukseen Adeliinan pyykkietikkaa ja astianpesuainetta. Voi pojat, kun ovatkin kivoja tuotteita! Pyykin joukkoon olen huuhteluaineen sijasta käyttänyt pelkkää etikkaa, mutta onhan tämä pyykkietikka vallan eri juttu. Se on miedosti hajustettu. Juuri sen verran, että pyykit koneesta otettaessa tuoksuvat juuri sopivasti, mutta kuivissa vaatteissa ei tuoksua enää erota. Vaatteet, lakanat ja pyyhkeet ovat käsiin tuntuvasti pehmoisempia ja mukavampia iholla. Rohkeasti olen lorauttanut sitä myös sellaisten pyykkien joukkoon, joihin ei huuhteluainetta tohdi laittaa, kuten uimapuvut ja elastiset alusvaatteet.

Astianpesuaine tulee kätevässä pumppupullossa. Koska meillä on tuo pieni vauvanen, on pientä käsitiskiä aika paljon. Tiskiaine on myös miedosti hajustettu, mutta eipä tarkkaa nenääni se ole laisinkaan vaivannut. Myös rasva irtoaa tällä ja vieläpä suhteellisen viileässä vedessä.

Adeliinan tuoteperheeseen kuuluu paljon muitakin kodinpuhdistustuotteita. Ja kaikista parastahan näissä on se, että ne ovat luontoystävällisiä ja kotimaisia. Luonto ja minä kiitämme! 

I tested some biodegradable cleaning products by a Finnish company called Adeliina.

Postaus tehty yhteistyössä Adeliinan kanssa. 

3 kommenttia:

  1. Houkuttaisi kyllä kokeilla pyykkietikkaa ihan pienen luksuksen vuoksi. Olen laittanut välillä tavallista etikkaa, mutta pieni tuoksu ei olisi pahitteeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallista etikkaa oon kans käyttänyt. Tämä pyykkietikka on kyllä jotenkin erilaista. Tekee pyykit ihan eri tuntuiseksikin. Kannattaa testata. Pullohan riittää aika kauan, kun sitä ei tarvitse kuin ruokalusikallisen tai kaksi laittaa.

      Poista
  2. ?I used to be very pleased to find this net-site.I needed to thanks on your time for this glorious learn!! I positively having fun with every little bit of it and I've you bookmarked to check out new stuff you weblog post. play casino

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...