tiistai 26. maaliskuuta 2013

Lapsellista touhua


Eilen illalla piti yhtäkkiä ryhtyä vielä leipomuspuuhiin, kun lapsonen huomasi pari piparkakkumuottia keittiön pöydällä. Onnekseni pakastimesta löytyi vielä muutama torttutaikinalevy niin jauhopeukalo pääsi hommiin. Ja kyllä olen vieläkin ihastunut Hipstamaticiini.

Last night we had to do some baking with the little boy because wanted to. Luckily I had some leftover dow in the freezer. And yes I'm still in love with my Hipstamatic.


Kävin suuren marketin lastenvaateosastolla tässä päivänä eräänä ja rupesi kunnolla karvaamaan poikien vaatevalikoima. Otin oikealla näkyvän kuvatuksen paidoista. Vasemmalla oleva vihreäraitainen paita on selkeästi suunnattu pojille ja oikean puoleinen tytöille. Mutta miksi voi miksi poikien paidassa on tuollainen omituinen hemmo? Tyttöjen paidassa olevat linnut olisivat vallan mainiosti käyneet myös pojille. Jos  kauluksen väri olisi ollu vaikkapa vihreä, olisi samainen paita passannut molemmille sukupuolille. 

Vasemmalla kuvassa näkyvät viimeisimmät omat ostokseni pojuselle. Baseball-takki tuli taannoisen H&M tilauksen mukana ja ruskea kuusipaita on Seppälästä.

I visited children's clothing section in a big supermarket and the selection for little boys really started to bug me so I even ended up taking the picture on the right of some shirts. On the left the green striped shirt is obviously intended for boys. But why ou why is there a picture of a terrible dude on it? The birdies on the girls shirt would have done fine also for boys. Just change the colour of the neckline for example to green. And there you would have had it; an unisex shirt and happy mother of a three year old.

On the other picture re my latest buys for the kid. The green baseball jacket came with the order for H&M and the brown tree shirt I bought from Seppälä.

2 kommenttia:

  1. Niin samaa mieltä poikien vaatevalikoimista.. Joskus oikein pistää vihaksi. Jossain kohtaa tilailin paljon ebaysta mutta se on jostain syystä jääny..

    Piti oikee tsekata mikä toi hipstamatic on.. Joutuu ehkä testaamaan :)

    VastaaPoista
  2. Tosiaan, ei ollut mullakaan ensimmäinen kerta, kun veri rupesi kiehumaan poikien vaatteita katsellessa. Pitääpä muuten tarkistaa tuo eBay kans. Kiitos vinkistä!

    Hipstamatic on vallan ihastuttava. Se on vähän Instagram henkinen, mutta siinä ei ole mitään pakotteita kuvien jakamiselle. Suosittelen :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...