sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Nostalgiset leikkikalut


Aivan tuli tippa silmään, kun pojusen synttäripaketista paljastui kalapeli. Näitä siis tehdään yhä edelleen! Olemme pelanneet peliä yhdessä ja erikseen. Pojusella tuntuu olevan vain ihan omat sääntönsä.

Kirpputorilta nappasin mukaani keltaisen kelkkiksen. Se oli aivan uusi. Itselläni ei ikinään ole ollut tällaista eikä sen puoleen sen kesäistä veljeään neppistäkään. Varsin mainio peli tämäkin. Sen seurassa viihtyy pihalla useamman hetken.

I took a trip down the memory lane when our boy got this fishing game as a birthday present. I cannot believe that they still make these. We've played the game together but our son seems to have his own set of rules.

From the fleamarket I bought this bobsledge. It has weights in it so it runs down the hill quite fast. I've never owned one in my childhood. This turned out to be a success as well. It keeps company for a long periods at a time.

6 kommenttia:

 1. Jee kalapeli on paras! Tykkäsin siitä hurjasti lapsena ja onhan sitä vieläkin kiva pelata :)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä! Kalapeli on jees! Omassani oli onkien päässä koukut. Tässä pojusen omassa on tuollaiset pallurat. Tuo hieman vaikeusastetta lisää :)

  VastaaPoista
 3. mä ostin kanssa kirppikseltä tuon kalapelin neidille, mut ei ollut oikein kiva pelata kun sen jälkeen silmissä pyöri koko talo;)

  VastaaPoista
 4. Tuo on kyllä aivan totta! Meidän omasta patterit on jo niin vähissä, että kieppuminen on minimaalista :)

  VastaaPoista
 5. Kalapeli! Oliko sulla vai mulla tuo lapsena?

  VastaaPoista
 6. Kalapeli. Mulla oli tuollaanen iso ja sä ostit jostakin luokkaretkeltä sellaisen pienen. Siinä pyöri alle kymmenen kalaa. Se oli söpö.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...