perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä!Pääsiäisemme on alkanut rauhallisesti. Jo eilen haimme pajunkissoja, joita oli muuten todella vaikea löytää. Tänään koristelimme niitä. Olen ostanut pahvisia kanoja ja munia Indiskasta, joita ripustelin myös oksille. Samaisesta kaupasta tarttui mukaani myös paperisista kanoista ja munista tehty pitkä ketju. Siinä ovat ainoat uudet pääsiäiskoristeeni. Muutoin ollaan menty vanhoilla.

Rairuohot istutin tänä vuonna kissanruoka- ja tonnikalapurkkeihin. Hyvin ovat pärjänneet. Olen kovin laiska kastelemaan yleensäkään mitään kukkia, niin näissä multaa on sen verran, etteivät heti kuivetu. Oikealla ylhäällä näkyvät tiput ovat tikun päässä. Ne ovat erittäin herttaiset. Ostaisin niitä lisää, mutten ole enää vastaavia löytänyt.

Päivällä piilotin pojuselle munia ulkosalle ja hän sai ne sitten etsiä. Munanmetsästyksen jälkeen poju kuivatteli hangessa kastuneet saaliinsa pyyhkeiden päällä. Palkkioksi sai tietenkin suklaamunan ja uuden pikkuisen lääkäriauton kuten ambulanssia meillä nimitetään.

Hyvää Pääsiäistä!

Our easter has begun very calmly. Already yesterday we got some branches and today we decorated them. I bought some paper chickens and eggs from Indiska.

This year the easter grass grows in catfood and tunafish cans. Cans hold a lot of soil which is good because it keeps the moisture well because I'm really lazy in watering plants.

During the day we had an egg hunt. The eggs got wet in the snow so after finding them our son dried them on towels. As a reward he got a chocolate egg and a little ambulance. He was more than happy.

Happy Easter!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...