lauantai 16. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä jo nytKaupasta oli pakko rehata kotiin jo narsissi. Siinä se könötti hetken aikaa ulosvedettävällä leikkuulaudalla, kunnes poika kopsautti siihen päänsä. Jouluasetelmasta hengissä säilyneen muratin kippasin äkkiä kissanruokapurkkiin ja laitoin narsissin seuraksi.

Pojusen kanssa askartelimme jo pääsiäistipujakin. Malliksi tein vasemmassa ylänurkassa näkyvän yksilön. Sen alapuolella on pojusen kasaama tipu. Loput ovat syntyneet yhteistyönä; minä leikkasin kropan ja poju liimaili silmät ja nokat paikoilleen. 

Pääsiäisruohon siemenet muistin ostaa, mutta multa jäi kauppaan. Tai olisi sitä tuolla ulkovarastossa jäätyneenä ja lumen saartamana. Ehkä se saa odottaa ensi viikkoon.

I just had to buy a daffodil. For a while it sat on the extractable shelf until our son hit his head on it. The ivy which survived from a christmas floral arrangement is living now in a catfood jar.  

Also we made some easter chickens. The one on the upper right is mine and the one under it i our son's. Others we made together; I cut the body and he boy glued the eyes and beaks on them. 

I remembered to buy seeds for easter grass but forgot the soil. I think I have some in the garden shed but it's frozen and surrounded by 60 centimeters of snow. It can wait until next week I think.

4 kommenttia:

 1. Löysin juuri mukavan blogisi. Täytyypä tulla toistekin! Nimim. "Useammassakin osuuskaupassa laptuustensa viettänyt pohojalaanen"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit ja tule tosiaan toistekin! Mukava tavata muitaki osuuskauppalaasia :)

   Poista
 2. Sais jo kans olla muksujen kans asialla, täyttyä muistaa heti huomenna multa kaupasta. Ihanat tiput :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää tosiaan muistaa mullat. Toiset laittavat talouspaperiin, mutta mullei oo ikinään oikein se touhu onnistunu.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...