sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Moni kakku päältä kaunis


Puoliskani täytti vuosia ja päätin juhlan kunniaksi väsäistä hänelle täytekakun. En aikoihin ole tehnyt oikeaa sokerikakkua ja sen kyllä huomasi. Ensin tein liian pienen taikinan ja sitten liian suuren. Lopulta sain kypsän kakkupohjan, halkaisin sen kolmeen osaan ja täytin välit mansikalla ja vaniljakreemillä. Mutta kuten yleensä, en taaskaan rohjennyt kostuttaa kakkua tarpeeksi. Koskahan sitä oppisi? Päälle pursotin kermavaahdot ja koristelin suklaalla ja ananaskirsikoilla.

My husband had his birthday and I decided to bake a cake. I had not done this sugarcake in many years and it shows. First I made too little of the dow and then too much. At the end I got my base, I cut it in half and filled it with strawberries and vanillacreme. But as usual I didn't moist the cake enough and it ended up a little dry. When will I learn? Maybe never... On top I put whipped cream, ornaments made out of chocolate and the yellow little things are pineappllecherries.

3 kommenttia:

  1. Oi kun oli syötävän kaunis kakku :) Harmillista kun piti eilen olla töissä, ettei päässyt sitä maistelemaan :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis tuo päällispuolen koristelu! Ulkonäköhän se loppujen lopuksi merkkaa eikä sisältö...vai miten se nyt meni.

    VastaaPoista
  3. Joo kyllähän se niin on, että ulkonäkö merkkaa enemmän ku sisältö ;) Ja oli se sisustakin ihan hyvää, kunhan ei syönyt sitä ylimmäistä kerrosta, joka oli jäänyt hieman kuivahkoksi.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...