Jo muutamassa lehdessä on tullut vastaan kakkua, jotka on kuorrutettu uudella ihan maitokaupasta saatavalla sokerimassalla. Halusin toki tuota uutuutta testata ja ostin sitä paketin. Väsäsin pikaisen kakkupohjan kääretorttutaikinasta ja tuttuun tapaan laitoin kerrosten väliin mansikoita ja vaniljakreemiä. Päälle sipaisin kerroksen kermavaahtoa ja ohueksi kaulitun sokerimassan. Se hieman repeili nurkistaan, mutta peitin ne "nerokkaasti" massasta tekemillä vihreillä lehdillä ja päälle ripottelin vielä sydämiä. Taisi kakku onnistua, koska se hävisi jääkaapista parissa päivässä.
In a few magazines I've seen this new stuff with which you decorate your cake. I think it might be called sugar icing in English. In Finland it's custom to put whipped cream on top of the cake so this is a new thing; for me at least. Well of course I wanted to try it. I made a square cake and filled it as I usually do with strawberries and vanilla creme. On top I put a small layer of whipped cream and them set the sugar icing which I had flattened very thin with a rolling pin. Because it was so thin the icing ripped from the corners. "Cleverly" I covered them up with some leaves and sprinkled some hearts on the top. I think I did okay because piece by piece the cake disappeared from the fridge with in two days.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti