sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Spraymaalia ja nimilappuja


Kenellä muulla on nurkat täynnä vanhoja koriste-esineitä? Niitä ei raaskisi poiskaan heittää, mutta ne eivät oikein sekalaisten väritystensä takia sovi kirjahyllyssä pidettäviksikään. Ollos huoleton, ongelma ratkaistu on. Spraymaalaa eriväriset koriste-esineet samalla värillä. Muodot ja hahmot erottuvat vielä selvästi, vaikka pintaa koristaakin pirteä pinkki. Tuunasin kissan ja aasin liimaamalla niille silmät. Kissan selkään kiinnitin vielä enkelin siivet. Ovat niin kitsch, että ovat jo kertakaikkisen hienoja.

Nimilappoja tilasin poikasen vaatteisiin ja samalla omiin ompelemuksiini Englannista. Tuli halvemmaksi kuin tilata Suomesta ja värejä ja kuviomalleja oli runsain mitoin enemmän. Toimitusaikakin oli siedettävät 4 viikkoa. Täältä niitä saa, jos haluat.

Who else has corners filled with old decorative items? You don't have the heart to throw them out but they don't quite fit with the interior. Don't you worry, problem has been solved. Spraypaint the object with the color of your choice. I painted mine pink. You can still see the shapes and figures quite clearly. I glued eyes on to the cat and the donkey and also put silver wings on the cat. They're so kitsch that they're really cool.

I ordered nametags for the baby's clothes and also some for my self from England. They were cheaper to order there than from Finland. Also they have more colors and patters available.If you want you can order yours from here.

2 kommenttia:

  1. Lukeeko poikasen nimilapuissa myös handmade by Jemppa?

    No onhan se yhdenlaista käsityötä nuo lapsetkin :D

    VastaaPoista
  2. Tuohan on hyvä idea! Sitte ku pojusen omat laput loppuu niin voin jatkaa näillä mun omilla :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...