keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Kevättääkö jo?


Nyt taitaa jo kevättää. Päivät ovat olleet aurinkoisia ja talitintitkin laulelleet. Asfaltti näkyy jo suurimmaksi osaksi kylätiellämme ja räystäistä nokkuu päivisin vettä. Yöt tosin ovat vielä kovin kylmiä. Kuvat on sunnuntailta, jolloin yöpakkaset olivat kuorruttaneet puiden oksat ja peltojen yllä leijaili omituinen pilviharso.

I think the spring is on it's way. The days have been sunny and the birds have started to sing. I can see the asphalt on the village road and water drips from the roof as the snow is melting. The nights are still mighty cold. The pictures are from Sunday when the trees had been frosted during the night and over the fields hovered this strange cloud. 

3 kommenttia:

 1. On karkkipäivä, ja taidetaan Voiton kanssa askarrella noita ihanaisia vaahtokarkkitikkuja. Terkkuja!

  VastaaPoista
 2. Joo tehkää vain! Ne on superhelppoja. Eivät kyllä kovin kauaa säily, ku se vaahtokarkki kovettuu. Mutta taitaa heti mennä parempiin suihin vai mitä? Terkkuja sinne kans! Mennäänkö kaffeelle joku päivä?

  VastaaPoista
 3. Joo, ilman muuta. Olisi kiva nähdä! Lähetä vaikka meiliä tuohon mun työpostiin tai tekstaa.

  Voitto muuten kyseli huolestuneena, ettei vain teidän poikanen ole kasvanut hänen ohi. Voi, pientä, alkaa testosteronit jo virtailla 5-vuotiaassa : DD Tämä siis ilmeisesti siksi, kun motkotan kasvisten ja hedelmien syönnistä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...