keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Vihdoin teline paperilleSe on ollut kovin vaikeaa ja erittäin hankalaa. Nimittäin löytää silmilleni sopiva talouspaperiteline. Olen pari niitä ostanut, mutta jo pian antanut ne eteenpäin. Viimeiset vuodet paperirulla on pyörinyt milloin missäkin ilman telinettä. Mutta nyt etsintä on päättynyt! Löysin tämän ihanuuden jonkun blogin kautta, jota en tietenkään taas muista, Peroba-nimisestä verkkokaupasta. Kyllä nyt kelpaa.

It's been very difficult and occasionally even hard to find a paper towel stand that I'm happy with. I've even bought a couple but soon given them away. For the last years the paper towel has just been on it's own here and there without a proper stand. But now the search is finally over! With the help of some blog (again I've forgotten which one) I found this beauty from an online store called Peroba. Needles to say I'm more than proud of my new find.

6 kommenttia:

 1. Joo, itsekin ihastuin siihen heti ensisilmäyksellä. Puu vain on kovin huokoista, joten se on aika nihkeä. Mietinkin, että pitäisikö se lakata sisäpuolelta, että paperi rullaisi paremmin.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Liityit lukijakseni kiva :) Minäkin käyn täällä kurkkimassa :)

   Poista
  2. Blogisi on jostain syystä jäänyt minulta huomaamatta, mutta nyt kun sen löysin aioin käydä vastavierailulla usein :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...