keskiviikko 12. elokuuta 2015

Puolipyöreän pöydän siirtelyt


Muistin kuin muistinkin lupaukseni kertoa, mitä on tapahtunut pojusen huoneen puolipyöreälle musta kantiselle Artekin pöydälle. Sehän muutti työhuoneeseemme ja sai parikseen Huuto.netistä huutamani lasten tuolit. Aikani metsästin Artekin lastentuoleja, mutta luovutin ja sain huudettua nämä perinteiset Niemen tehtaiden tuolit sopuhintaan. 

Seinälle sain vihdoin ja viimein kehystettyä talostamme löytyneen Postipankin vanhan julisteen. Sen ulkoasu on kyllä niin nykyaikainen, että eipä tuota vanhaksi tunnista kuin logosta ja sanomasta.

I just remembered my promise to tell about the little half round table that moved from the little boy's room. It found a new home in our study. I paired it with some traditional children's chairs I found in an online auction. 

On the wall is an old poster I found in our house. It's an advertisement for cheques for an old Finnish bank. It looks so fresh that it would most certainly pass for today's ad.

4 kommenttia:

 1. Tyylikästä! Juliste on kyllä hieno ja just tätä päivää ulkoasultaan, mutta hauskaa, kun "sanoma" paljastaa aikakauden.😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tuo on kyllä aivan nappi tuo juliste. Vähän se on rutussa, mutta tuopahan vähän luonnetta :)

   Poista
 2. No tuo juliste on aivan mahtava - miellyttää graafikon silmää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, silmäni myös siihen mieltyivät! Löysin muitakin julisteita, mutta tämä on aivan ehdoton ykkönen. Ne loput ovat sellaista 80-luvun perussettiä; kuva ja kliseinen lause kauhealla fontilla.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...