keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Sohva SohvanenMuutama vuosi sitten tein löydön ja sininen sohva muutti olohuoneeseemme. Aikansa se palveli meitä hyvin, mutta kahden istuttavuus teki siitä "löhöämättömän". Vuoden verran olen etsinyt sille sopivaa seuraajaa. Sellainen  löytyikin Vepsäläiseltä suht pian, mutta nuukuksissani todistelin itselleni, että kyllä sininen sohva vielä meille passaa. Nyt lopulta nuukuudelle tuli loppu ja Sitsin Otto-sohva muutti meille. Kyllä nyt kelpaa. Sininen sohva muutti uuden puolen aulaamme.

Tänä vuonna muistin laittaa kuuseen Ikeasta jo pari vuotta sitten hamstraamani kuusenkoristeet.

A few years ago I found the perfect blue sofa for our living room. It served its time well but because it was a two-seater it made it impossible to sit comfortably and watch tv. For a year now I've searched for a replacement and found it from Vepsäläinen. The sofa is made by Sits. The blue sofa is now in the "lobby" of our new side. 

This year I remembered to put on the Christmas tree some decoration I bought from Ikea a few years back. 

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuolla uudella voi löhöillä mainiosti, kun sinisessä jalat jäivät aina retkottamaan käsinojalle :)

   Poista
 2. Sohva on kaunis, mutta niin on -pöytäkin :) Minunkin makuni mukaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pöytä on Ikeasta. Se otti silmääni heti ensi näkemältä ja pakko oli saada se mukaan.

   Poista
 3. Todella kaunis sohva! Vaikka oli sininenkin kyllä kaunotar.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt juuri käväisin Vepsäläisen sivuilla ja samainen sohva (tietenkin sillä paremmalla ja kalliimmalla kankaalla) oli nyt tarjouksessa. Juuri mun tuuriani :) Muttei se haittaa, tällä on kiva löhöillä.

   Poista
 4. Molemmat ovat tosi kauniita sohvia. Vitsi, kun ei vielä voi ostaa uutta sohvaa talolle, tuo olisi aika vahva ehdokas.

  VastaaPoista
 5. Sohva on kaikista vaikein huonekalu, joten onnea, että päätit sellaisen ostaa. Meillä on etsinnässä vanha, jonka voisi uudistaa, mutta sopivaa ei ole oikein löytynyt, on melko vähän tilaa sille, että ehkä päädytään vaan keräilemään erilaisia nojatuoleja, niitä on helpompi siirrellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn täysin mielipiteeseesi siitä, että sohva on vaikein huonekalu. Se on meillä myös vaikein siksi, että isäntä ei muuten sisustuksesta kovin piittaa, mutta sohva pitää sopia hänen makuunsa myös. Siksi tätä tuumailtiin ja pitkään. Toivottavasti löydätte haluamanne pikkusohvan. Ne ovat kyllä aika sööttejä.

   Poista
 6. Heippa, minä täällä Ottoa harkitseva kyselisin, että onko sohva osoittaunut hyväksi? Kiitos paljon tiedosta. :) -Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Sohva on suhteellisen hyvä. Nyt tällä tietoudella en ottaisi tuota halvinta kangasta. Se kun ei ole tarpeeksi jämäkkää, että pysyisi kuosissaan noin pitkässä istuintyynyssä. Menee ikävästi "lynkylle". Lisäksi istuintyyny on verhoiltu vain päällipuolelta, joten sitä ei voi kääntää. Mutta muuten on ollut ihan jämäkkä istuttava ja tuo arka värikin suhteellisen hyvänä lapseperheessä pysynyt. Istuintyynyn päällisen olen kertaalleen pessytkin. Toivottvasti tästä oli apua ja iloisia sohvakauppoja!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...