sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Ameriikan tuliaisia


Täällä on ollut tuhottoman kauan todella hiljaista. Pahoitteluni siitä, mutta ensin laiskotti pitkän aikaan ja sitten sain napattua itseeni kauhean kuumetaudin. Nyt ollaan kutakuinkin tolpillaan.

Amerikasta nappasin mukaani Targetin hyllyltä tällaisen kudotun viltin. Sen väri ja kuvio vetivät kovasti puoleensa. Toki se on akryyliä, muttei se haittaa. Pienet tarjoilukulhot tulivat vastaani paikallisella ulkoilma kirppiksellä. "Two for a dollar" oli mielestäni loistava kauppahinta. Niiden pohjassa on merkki Bolero ja teksti Therm-o-Ware. Googlettelun perusteella päättelen niiden olevan 50-60-luvulta. Passaa mulle!

Again it's been so quiet in here. First I was just plain lazy and then I got a terrible cold and had to focus only on daytime tv. Now I'm feeling a lot better and can tell about the two finds I made in the States during our visit.

The knitted quilt I bought from Target. Though it's made of acryl the colour and the pattern are very much to my liking. The small service bowls I bought at a swap meet. Two for a dollar seemed a very good deal indeed. It says Therm-o-Ware at the bottom and the brand is Bolero. After a bit of googling I found out that they're form the fifties or sixties. Suits me!

4 kommenttia:

 1. Hauska muotoilu ja kivat värit kulhoissa. Täälläkin on sairastettu ja blogi vähän unholassa, mutta nyt pitää yrittää itsekin aktivoitua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kivat kipot! Aluksi en meinannut viitsiä edes hintaa kysyä, mutta rohkaistuin kuitenkin, onneksi.

   Kyllä välillä tosiaan pitää vähänluovaa taukoa pitää ja sitten sairastaa taudit pois. Aktivoidutaan sitten tervesnä :)

   Poista
 2. Kylläpä löysin tieni kivaan blogiin!:) Jään seurailemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Täytyypä tulla vastavierailulle :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...