torstai 9. kesäkuuta 2016

Kasvihuoneen kylmät yötEi vain kasvihuoneessa vaan toki sen ulkopuolellakin on ollut kovin kylmiä öitä. Nämä kuvat on otettu kyllä ennen myrskyn ja viileiden ilmojen saapumista, siksi joukossa on myös pakollinen varvaskuva. Kasvihuone könöttää nyt oikealla paikallaan ja on saanut sisuksiinsa tomaatin ja kurkun taimia. Paprikoita vielä kypsyttelen hetken. Clas Ohlssonilta yritin ostaa yhtä aurinkokennolamppua, mutta tarjouksen houkuttelemana niitä tulikin kolme. Illan tummettua ovat aika hauskan näköiset.

Not just in the green house but also outside of it we've had very cold weathers. These pictures were taken before the storm came and the temperature dropped. That's why there's also the obligatory picture of my toes. The greenhouse is now where it should be and it's now home to tomato and cucumber plants. I bought three solar powered lamps I hang from the ceiling. They create a lovely mood, I think.

4 kommenttia:

 1. Kivoja lamppuja, varmasti hauskan näköinen kasvihuone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamput oli kyllä tosi hauskat. Olisivat varmasti kivan näköiset myös puiden oksilla tai räystäsalusesta roikkumassa.

   Poista
 2. Kauanko lamppu jaksaa palaa päivän energiavarauksella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ikinä tarkkaillu niin myöhään yöhön, että tietäisin tarkkaan kuinka koko päivän varauksella palaa. Tein tänään pienen kokeilun ja toin lampun sisälle pimeään vessaan. Siellä se jaksoi palaa noin 2 tuntia, mutta valo himmeni toki loppua kohden.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...