lauantai 10. joulukuuta 2016

Havuja ovipieleenNäin jossakin kuvan jouluisesta havukoristeesta, jonka ajattelin olevan hyvin helppo toteuttaa. Onneksi en päässyt ajatusta pidemmälle, sillä juuri samanlainen tai ehkä vähän hienompikin tuli vastaani joulumyyjäisissä naurettavaan viiden euron hintaan. Se lähti samantien mukaani ja koristaa nyt ovipieltämme. Lintulautakin saatiin vihdoin useamman vuoden harkinnan jälkeen hommattua. Vieraitakin on jo käynyt useita.

I saw a picture of a perfect twig ornament and I thought that would be simple enough to make myself. Luckily I didn't get further with my plans when at a local Christmas sale I bought one just like it or I think it might even be prettier. Now it decorates the side of our front door. Several years we've thought about a bird feeder and now we got one. There has already been many visitors.

4 kommenttia:

 1. Ton tyyppisen havukranssin tein minäkin, paitsi en tota nauhaa.
  Mulla on oksat vain purkissa :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä tosi kivan näköisiä! Ja olettaisin, että erittäin helppoja myös tehdä. :)

   Poista
 2. Kaunis ja yksinkertainen ovikoriste! Minä mietin joka vuosi kranssin hankkimista, mutta aina se jää, kun ovessa ei ole sopivaa naulaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä supersimppeli! Meilläkään ei ole ovessa naulaa. Ovessa olisi kyllä paras paikka kranssille. Oven pielessä meillä on useita nauloja, jotta niihin aina näitä sovittelen.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...