torstai 8. kesäkuuta 2017

MiniryijyttelyäMiniryijyt tuntuvat jo hetken olleen kuuminta hottia. Netissä tulee vastaan useita erilaisia ja toinen toisistaan kekseliäämpiä konsteja tehdä uusia ihania seinävaatteita. Ryijyt taitavat tosiaan tehdä uutta tulemistaan, mutta eivät sellaisessa muodossa, jotka mummulani seinältä muistan. 

Kävimme taannoin SObloggaajien kanssa tutustumassa Taito Etelä-Pohjanmaahan ja heidän toimipisteeseensä Seinäjoella Kaarakan talossa.  Tuolta reissulta saimme mukaamme myös Kässäkerho PomPomin kudontakehykset. Tämä kehys onkin kätevä. Ryijy valmistuu kotosalla vaikka sohvalla eikä kehyksen lisäksi tarvita kuin lankaa ja sakset.

Pienen harjoittelun ja inspiraatiosurffailun jälkeen sain kuin sainkin aikaan kaksi ryijyä. Toinen niistä on nimensä mukaisesti miniryijy. Tältä lanka-lahjattomalta tulos on siedettävä. Nämä ryijyt päätyvät muiden miniryijyjen kanssa näyttelyyn Farmariin 14-17.6. Seinäjoelle. Sinne kannattaa kyllä suunnata kaupuankilaistenkin. Tänä vuonna on luvassa myös oma taitoalueensa, josta löytyy jokaiselle kädentaitajalle jotakin. Sieltä voit hankkia myös oman kudontakehyksesi ja hurahtaa miniryijyihin.

I got inspired by weaving. Get your own inspiration at Farmari Agricultural Exhibition in Seinäjoki at their are for arts and crafts.

Postaus on toteutettu yhteistyössä Farmarin ja Taito Etelä-Pohjanmaan kanssa.


2 kommenttia:

 1. Kivan näköinen miniryijy. Minä en meinaa mennä Farminäyttelyyn, en oikein jaksa kävellä tolla jalallani. Pitäähän siellä katsella vähän joka puolelle.
  Isäntä oli viimeksi, ja toi sakkolapun tullessaan :) :) eikä ollut ainut !!!
  Hyvä kun se ei pääse tänä vuonna, tulis vielä tollanen lappu mukanaan :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miniryijyt vievät kyllä mennessään! :) Tottahan se on, että Famarissa tulee käveltyä aika paljon. Olipas isännälläsi huonoa tuuria, jos lappunen tuulilasilta löytyi. Nyt on tarjolla kaukoparkki lentokentällä, josta on linja-autokuljetus portille asti.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...