sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Maja puusta puuhun


Onnittelin salaa itseäni, kun keksin mielestäni vallan nerokkaan otsikon tälle postaukselleni. Puutarhamme nurkkaan on siis rakentumassa puumaja! Pojunen ja vaarinsa ovat sen ihan kaksistaan suunnitelleet. Inspiraatiota on haettu Pinterestistä, ja majasta on kyllä tulossa aika hulppea. Viimeksi pojunen kertoi, että siihen tulee toinen kerros, jonne tulee vierashuone. Lisäksi laitetaan aurinko- ja ilmeisesti myös tuulivoimaa, jotta saadaan maja sähköistettyä, jos on pojuseen uskominen. En malta odottaa lopputulosta, koska majan valmistuttua järjestetään tietysti myös tuparit.

Our little boy has been dreaming about a treehouse for quite some time now. Together with his grandfather they planned and designed a treehouse that is now in the making to the corner of our garden. Inspiration was searched from Pinterest and it’s surely gonna be a five star tree house. Last that I heard there’s going to be a second floor for the guest room and solar and perhaps even wind power for electricity at least according to our little boy.  I can’t wait for the end result because there's also gonna be a (tree)housewarming party of course.

4 kommenttia:

 1. Sisäinen lapseni kiljuu kateudesta. Ehkä myös ulkoinen aikuiseni. Puumajoja on koetettu kyhäillä kerran jos toisenkin. Lopputuloksena pari kakkosnelosta ristissä ja paha mieli.

  https://aatenarikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Täällä ovat aikuisetkin innoissaan, niin mainio maja on kyllä tulollaan. Voi olla, että ei vain pojusemme, mutta myös appivaarinkin lapsuuden puumajaunelmat ovat nyt toteutumassa.

  VastaaPoista
 3. Vau mikä puumaja! Minullakin oli pienenä onneksi puumaja, niin ihan kateudesta vihreä ei tarvitse olla. Se on valitettavasti jo lahonnut, joten seuraava sukupolvi ei pääse siitä nauttimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saas nähdä kestääkö tämä maja isältä pojalle. Tänään tehtiin kattoa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...