lauantai 16. kesäkuuta 2018

Kylässä Kauhavalla

Kävinpä tänään kivassa paikassa nimeltään Kauhava. Puukoistaan tunnettu pitäjä osoittautui myös aikamoiseksi käsityöihmisen aarreaitaksi. Vierailimme SObloggaajien kanssa Puukko- ja käsityöfestivaaleilla

Uusi kauhavalainen tuttavuus oli myös Lankava, jossa en ole koskaan käynyt, vaikka liike on ollut olemassa jo 1920-luvulta saakka.  Suosittelen poikkeamaan, vaikka et olisikaan kova kutomaan tai virkkaamaan, koska liikkeestä löytyy ideoita ja tarvikkeita myös muunlaisiin lankatöihin.  Ja kun pääset käsillä tekemisen makuun, tien toisella puolella on Tuulia design, jossa on myynnissä mm. omistajan itsensä suunnittelemia kekseliäitä askartelu- ja käsityötarvikepakkauksia. Liike on ehdottomasti käymisen arvoinen. Kivijalkaliikkeestä saa aina kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkiä verkkokaupan sivuja selailemalla. 

Sain myös kiehtovia maistiaisia molemmista liikkeistä. Kunhan pääsen vauhtiin niiden kanssa, esittelen sitten tuotoksia myös täällä. Värejä on ainakin luvassa! 

Visited the city of Kauhava which is known for its' handmade knives. Nowadays the city is also known for its lovely arts and craft shops that are worth the visit even from a longer distance. I got a few goody bags filled with wonderful supplies. Let's see what I'll make out of them.

Postaus on tehty yhteistyössä Lankavan ja Tuulia designin kanssa.

3 kommenttia:

 1. Oi, ihania matonkuteita! Niistä tulisi suloisia mattoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Aino-matonkuteet on ihan mahtavia! Niihin on käytetty kierrätettyjä lakanoita yms. ja ne on sitten "siivutettu" kuteeksi. Siivut on sitten rullattu aina sävyittäin omiksi myyntipakkauksiksi. Ihasti olivat hyllytettynä sinisävyisiin, punasävyisiin jne.

   Poista
  2. Olihan ne kivasti ryhmitelty sävyittäin myös tuolla verkkokaupassa:
   https://www.lankava.fi/epages/lankava.sf/fi_FI/?ObjectID=7619980

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...