maanantai 29. huhtikuuta 2019

Lainatanttuja yhteisestä vaatekaapistaOlen liittynyt vaatelainaamon jäseneksi. Aluksi tuumailin, että homma ei ehkä ihan ole minua varten, mutta taas kerran olin väärässä. Vaatelainaamo Tantusta saa lainata kaksi vaatetta viikoksi, kahdeksi tai kolmeksi kerrallaan. Ja sitten vaihdetaan. Valikoimasta löytyy kotimaista, eettistä ja ekologista designia ja on mistä valita. Tämä yhteinen vaatekaappi on jo itsessään kiva juttu. Voisko tämä olla myös sun juttus? Pienen ihmisen protesti muodin kertakäyttökulttuuria vastaan.

I'm a member in a clothes "loanery". First I thought that this is just not my thing but boy was I wrong again. From Vaatelainaamo Tanttu you can loan two pieces of clothing for a period of one to three weeks. Then you change. Maybe just the one or the both. They've got a lot to choose from but Finnish, ecological and ethic clothing, is the main focus. This shared wardrobe is quite the thing. This is my way of participating in the Fashion Revolution.
Could it be yours also?

Blogipostaus on toteutettu yhteistyössä Vaatelainaamo Tantun kanssa. This blogpost has been done in colloboration with Vaatelainaamo Tanttu.


3 kommenttia:

 1. Minusta vaatelainaamon idea on ihana! Olen haaveillut tulevaisuudessa liittyväni, mutta tällä hetkellä luulen, että vaatteiden huoltamisen ja palauttamisen muistaminen veisi liikaa energiaa. Haaveilen juuri noista kotimaisista ja räiskyvistä vaatteista, joita ehkä ei kuitenkaan uskalla ostaa omaan kaappiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatelainaamo on kyllä ollut ihan priimaa! Ja just on hyvä testata, jos jotain hieman erikoista tekisi omaan kaappiin mieli, että tulisiko sitä sitten pidettyä.

   Poista
 2. Lovely favorites post!, Yes!!!! I love this post!!, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future. LOVE yours in this

  post!  FunnyJoke.in

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...