tiistai 27. lokakuuta 2009

Kirpparilöytöjä


Eilen tein taas kerran elämäni löydön. Kirpparin nurkasta löysin punakernisen Artekin 69-tuolin hintaan 4 euroa! Ruokapöytämme ympärillä näitä on jo tarpeeksi, mutta ainahan yhdellen Alvarille tilaa löytyy. Tämä yksilö oli epäonnekseni maalattu valkoiseksi, mutta eikähän se saada suht kivuttomasti palautettua alkuperäiseen asuunsa. Toistaiseksi jätän sen nyt noin, katsotaan sitten kun sille lopullinen paikka löytyy. Karttapalloa puoliskoni on himiöinyt kauan. En sille kovin ole lämmennyt, mutta nyt kun seitsemän euron pallon kotiin rehasin ja valot siihen laitoin, olen vallan ihastunut sen siniseen valoon ja tunnelmaan.

Yesterday I made the find of my life again. At the darkest corner in the flea market I found a 69-chair made by Artek. It only cost 4 euros! We have already enough same kind of chairs around our dining table but there's always room for one more. The chair was painted white but with a little work we can store it to its original look. For now I'll leave it as it is until I find a permanent place for it. The globe has been something my husband has wanted for a while. I didn't warm up to the idea at first but now when the 7 euro miracle is at home and the light is on, I'm very fond of it. It gives a wonderful blueish light and atmosphere.

4 kommenttia:

 1. Mä kun en ymmärrä noin Alvarien päälle, mutta toi karttapallo on hieno! Hassua, että Turku on siinä kirjoitettu toisella kotimaisella, kun muut on suomeksi.

  VastaaPoista
 2. Sitä Turkua mäki vähä ihmettelin. Ei näytä edes niin ahtaalta raolta etteikö se suomen kielellä olisi siihen mahtunut. Åbo on silti jees.

  VastaaPoista
 3. Olis kyllä toi Alvari tosi cool tommosena puna-valkoisena=) Joskus niitä löytöjä tekee... oli sitte Suomessa tai maalimalla.

  nInA

  VastaaPoista
 4. Joo, kyllähän tuo valkoinen sopii, ku tuo istuinosa oli vielä tuollaanen ihanan punainen. Seki oli suht hyvässä kunnossa, jottei tarvi uusista päällystää. Jätän sen nyt noin ja katton, josko intaantuusin sitä joskus fiksaamaan.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...