Laitoin simat tulelle. Tällä kertaa tulossa on vain viisi litraa, kun yleensä puolet simasta jää kellarikaappiin kesäksi asti käymään. Josko nyt tulisi kaikki juotua. Laiska kun olen, en jaksa vääntää sitruunoita mehuksi saatika sitten siivilöidä koko juomasatsia ennen pullotusta. Siksi viipaloin sitruunat ja laitoin ne kahden sihdin väliin. Nippusiteellä koko komeus kiinni ja uppeluksiin siman teelmykseen. Kyllä muuten hiivapaketti onkin kivan näköinen, kun sitä oikein läheltä tarkastelee. Kauankohan sen design on pysynyt samana?
In Finland we drink this bubbly drink made out of sugar, yeast, water and lemon juice during Labour Day. I usually make a bigger batch but now I'm only making around five liters. You're supposed to squeeze the juice out of the lemons or stain the hole lot before putting it into bottles. But I'm way too lazy for that; I just sliced the lemons and tied two stainers together with the slices in between. I also noticed the yeast package for the first time in my life. I've used it for several times but never stopped to really look at it. It is really nice. I wonder how long the design has stayed the same?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti