Kiitokseksi väsäsin pari pellillistä mokkapaloja. Ihmeen hyvin sain päällisenkin onnistumaan. Se kun yleensä jää liika löysäksi eikä meinaa millään kovettua. Kotona keskustelua aiheutti koristeena päällä oleva nonparelli vaiko nomparelli? Kuvassa vasemmalla olevia rocky road paloja testasin jo muutama viikko sitten. Halutessasi löydät niihin reseptin täältä.
As a thank you I made two portions of chocolate bakings. This time even the coating (?) made out of powdered sugar turned out well. In the picture on the left there are some rocky road pieces which I tried out a few weeks ago. Recipe for those you can find here.
Ihania blogisivuja Jenni! Vietin niiden parissa noin tunnin - vähintään! Tänään käyn katsastamassa näyttelysi Makasiinilla. Jännittävää. Pirkko
VastaaPoistaKiitosta paljon kehuista! Tervetuloa vaan näyttelyyn! Sää ei kovin suosiollinen tänään ole. Toivottavasti nyt edes sade lakkais niin kävis väkeäkin.
VastaaPoista