maanantai 27. syyskuuta 2010

Askartelua ja nostalgiaa


Olen lähiaikoina ollut siekoran laiska askartelemaan. Kälyni innostamana siivosin yhden kaapinkin ja pyhitin sen täysin askartelutarvikkeille. Vaikka kaikki olisi nyt kätevästi yhdessä paikassa, ei sitä vain tule mitään väsättyä. Anopille sain kuitenkin kortin ajalliseksi. Tulostin netistä viivapiirroksen vesiväripaperille ja värittelin aukkokohdat vesiväreillä. Jos haluat itsellesi tulostella "värityskuvia", löydät niitä omaan käyttöösi täältä.

Airam on kunnolla fiilistellyt kohta historiaan jääviä hehkulamppuja ja pakannut ne näin ihaniin nostalgisiin laatikoihin.

Recently I've been very lazy crafter. My sister-in-law inspired me with her crafts material closet so I cleared one closet also for my materials. Although everything is now in order and easily accessible I still haven't found inspiration to be crafty. For my mother-in-law I made a card though. I printed a picture I found online on to a acvarel paper and coloured it with water colours. If you want to print out some "colouring pictures" for your own use you can find some here.

These old school light bulbs are soon history because EU is going to ban them. Airam had decided to pack the last remaining ones into these lovely nostalgic boxes. They're just plain lovely.

4 kommenttia:

 1. Ihana kortti!

  Sun printterin väri ei ilmeisesti kastuessaan leviä? Onko se jotain erikoismustetta?

  VastaaPoista
 2. Oon ittekki oikeen tytyväänen siihen minkämoinen tuosta kortista tuli. Aika hyvin sain sen väritettyä, vaikka itte sanonki.

  Meillon laserprintteri. Sen takia ei musteet leviä. Mustesuihkulla ei oikeen onnistuusikkaa tämä värittely. Sun pitää työmaalla tulostella ;)

  VastaaPoista
 3. Komea on kortti ja mieletöntä täytyykin kokeilla itsekin tämmöuistä askartelua välillä.

  VastaaPoista
 4. Joo, tällä tyylillä näytti saavan äkkiä valmista myös. Joskus olen lehdistä etsinyt sopivia kuvia ja sitten niitä leikellyt. Se vain on niin kovin aikaa vievää, kun mukavia kuvia ei meinaa löytyä tai sitten niiden päällä on tekstiä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...