maanantai 30. toukokuuta 2011

Tuoksupusseja


Viime kesänä ostin laventelin taimen, ja syksyllä katkoin sen oksat poikki ja kuivatin. Nyt olen intaantunut väsäämään pikku pusseja, joihin laitan ihanan tuoksuvaista laventelia. Tosin kuivattamani lehtimäärä ei riittänyt kuin neljään pussiin, vaikka laitoin lehtien kaveriksi paljon vanua. Hyvältä silti haisevat vai pitäisikö tässä sanoa että tuoksuvat?

Taustalla hornaavalla katilla on muuten tänään synttärit. Herra täyttää kunniotettavat seitsemän vuotta. Hän on lehdestä lukemani artikkelin mukaan nyt seniori kissa.

Last summer I bought a lavender and in the autumn I cut and dried the leaves. Now I've made small scented bags out of them. Though the lavender I have produced was barely enough for four small bags even I put a lot of stuffing inside as well.

Our cat that's sleeping in the background has his birthday today. He is now a respectable seven years of age. Now he's a senior cat or at least that's what I read from a magazine.

2 kommenttia:

  1. Onnea Eppälle!

    Ei muuten pusseissa ihan järkyttävän kova löyhkä voi olla, jos kisu nukkuun tyytyväisenä noin lähellä. Voit siis ajatella onnistuneesi :)

    VastaaPoista
  2. Olipas salaman nopeaa kommentointia :) Välitän Epälle onnittelut! Se meni jo pihalle. Lienevätkö se ja muut kollit lähdössä päivää juhlistamaan. Pusseissa haju on ihan mukavan lempeä. Mä kyllä rakastan laventelin tuoksua ja voisin haistella sitä päivät pitkät.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...