Lounastunnilla nappasin Kodin Kuvalehden ruokaseuraksi ja löysin sieltä helpolta näyttävän reseptin raparperi keikauskakkuun. Se olikin helppo ja ihan kelvollinen. Päällisestä tuli yllättävän hyvää, mutta voitaikina pohjana on ehkä liian rasvaista. Josko tähän kehittelisi toisenlaisen taikinan tai sitten syödään vain päällistä. Tähtianistahan ei tietenkään kaapista löytynyt, joten korvasin sen tavallisella aniksella. Sopi yllättävän hyvin. Reseptin löydät täältä, jos haluat kokeilla.
At lunch I had a magazine called Kodin kuvalehti as my company and found this recipe for rhubarb upside-down cake from it. It seemed very simple and that it was. The cover was very good but the dow in my opinion was a bit too greasy for a cake like this. Maybe if one would use some different sort of dow or just make the topping...The anise works surprisingly well with rhubarb. That I warmly recommend. The recipe for this cake can be found here. Again it's in Finnish but if you'd like I can translate it for you.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti