tiistai 18. lokakuuta 2011

Lukemista ja spraymaalia


Olen seurannut silloin tällöin Parolan asema -blogia. Kirjoittaja on nyt myös kirjailija ja hän on ensitöikseen julkaissut tuunaajan unelmakirjan; Vintagen viemää. Kirjan sivut on täytetty kauniilla kuvilla ja nerokkailla ohjeilla. Itse olen niin laiska tuunari, että jotkut ovat aivan liian työläitä minulle. Toki eihän ohjeita ole koskaan tehty noudatettavaksi vaan aina voi oikaista.

Spraymaali on kyllä maailman kätevintä. Sain sisareltani aikoinaan rottinkisen pikku polkupyörän, jonka kyytillä on paikka kukalle. Kukka kuoli ja sisareni perheineen toi minulle uuden. Ajattelin, että myös pyörän on uudistuttava. Suih ja spraymaalia pintaan. Uusi kukka ja pyörän uudet vaatteet.

Now and again I've followed a blog called Parolan asema. The writer is now also an author. She has published a book for crafters called "Vintagen viemää". The pages are filled with beautiful pictures and clever crafting ideas. I'm such a lazy crafter that some of the work are way too complicated for me. Though aren't instructions meant to be ignored? I'm good in cutting corners.

Spraypaint must be the most handiest thing in the world. I've gotten this bicycle for a houseplant from my sister. Well the plant died and I got a new one yet again from my sister and her family. For the new plant I decided the bicycle must also renew itself with a little help from white spraypaint.

6 kommenttia:

 1. Mulle tuli kans tuo kirja töihin ja annoin sen asuntotoimittajalle. Aika kivan näköinen taitto. Koska sulta ilmestyy samantyylinen kirja ;)?

  VastaaPoista
 2. Kokeillaanpa nyt, jos saan kommentin läpi. Tuolla aiemmin kirjoitit teeasiaa, ja sitä Clipper-teetä muuten saa Sjoen Luontaistuoteasemalta Seinäjoelta. Samassa putiikissa on muuten Dr. Hauschkan kosmetiikkaakin. En ole suuri teen ystävä, mutta lakumaku kyllä taltuttaa kaffethampaankin.

  VastaaPoista
 3. Siis Kauppakadulta piti kirjoottaa.

  VastaaPoista
 4. Kirja on kyllä tosi ihana niin visuaalisesti kuin "ideallisestikin". Pitääpä ottaa vinkistä vaarin ja ruveta kasaamaan omaa opusta. Kukakohan sen kustantais? :)

  Vai on sitä teetä Luontaistuoteasemalla. Pitääpä käydä siellä. Ahdistaa jo pelkkä ajatus mennä automarkettiin vain teen perässä. Hyvähyvä!

  VastaaPoista
 5. Moreeni kustansi meidän yhden kuvaajan sisustuskirjan, mutta en tiedä tarkemmin, mikä siinä oli kuvio. Jos ei muuta, niin tee kovakantinen valokuvakirja netissä ja tilaa sitä sen verran että voi jaella jouluna sukulaisille :)

  VastaaPoista
 6. Jaa, moreeni. Pitääpäs "kuuklettaa" :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...