tiistai 4. lokakuuta 2011

Pyöreä ihanuusMitä siitä tulee, kun aina saa tahtonsa läpi? No pyöreä ikkuna tietenkin! Tämä pyörylä nostettiin paikalleen eilen ja kyllä olen sitä ihastellut. Hintaa sillä oli melkein kahden normaali ikkunan verran, mutta on se vain sen arvoinen. Voi kun saadaan vain ulkolaudoitus kohdilleen ja "raamit" sen ympärille. Valoa se tulee päästämään pojusen huoneeseen.

What comes of it when you always get what you want? A round window of course! Her Majesty the Roundness was put to it's place yesterday and I have gazed at it many times. The price was almost the cost of two normal windows but I think it was money well spent. I just cannot wait for the outer lining of the house and getting a "frame" around the window. It's going to let light inside our son's room.

2 kommenttia:

  1. Hämmentävä tuo nuoli, tämä puoli alaspäin. Sillä on varmaan jotain merkitystä, mitä en vain tajua? Pyöreä kun mun mielestä on pyöreä joka puolelta...

    VastaaPoista
  2. Joo luulis pyöreän olevan pyöreä joka kantilta :) Nuoleen on varmaan jokin rakennustekninen syy, mutta en kyllä tiedä että mikä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...