lauantai 4. helmikuuta 2012

Pullat ja pakko-saada-telineRupesi tekemään laskiaispullia mieli, vaikka Runebergin tortutkin ovat vielä tulollaan. Koska olen laiska, ostin paistovalmiita pullia, paistoin ne, halkaisin ja täytin välit vadelmahillolla ja kermavaahdolla. Eivät ne nyt niin hyviä ole kuin alusta loppuun asti itse tehdyt, mutta kelpasivat kyllä.

Mieleni on jo hetken tehnyt muffinssitelinettä. Tämä on taas yksi niitä asioita, joka on vain pakko saada. Ovat kovasti olleet tyyriin puoleisia, mitä olen katsellut, kunnes taas suosikkikauppani (Clas Ohlson) hyllyltä sellaisen bongasin. Hintakin oli siedettävät vajaat 15 euroa. Laatuahan ei tuolla hinnalla kyllä saa, mutta rekkule kyllä virkansa hoitaa. Ei ollut muffinsseja, joten testasin telinettä lahjaksi saamillani luomusipuleilla.

There's still along way to Shrove Tuesday but I just had to bake me some pastries we eat then. They're just regular wheat buns filled with jam and whipped cream. Some use marzipan but I'm not fond of that option. 

For a long time I've wanted to buy a cupcake holder for myself. This is yet again on of those things that I just absolutely must have. The ones I've looked have been quite on the expensive side but this I found in one of my favorite store (Clas Ohlson) for a reasonable 15 euros. Quality you cannot buy for that price but it'll still do its job. I didn't have any muffins to test it with so I put some organic onions which I got as a present on it.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...