lauantai 2. maaliskuuta 2013

Postin pussit ja armeijan nästyykit


Toiseksi viimeisessä välikössä kirpputorilla, juuri ennen kuin "Ei täältä löydä mitään" -ajatus oli nostamassa päätään, silmäni osuivat tutunnäköisiin pusseihin. Siistissa kahdella henkarilla ne roikkuivat, lapsuudestanikin tutut postin kankaiset säkit. Eivät olleet hinnalla pilattuja; 9 euroa maksoin niistä yhteensä. Toinen on kulunut ja paikattu, mutta toinen on varsin priimaa kamaa. Siitä taitaa tulla tyyny. Samaisessa välikössä oli myös armeijan nenäliinoja. Nekin tarttuivat mukaani 20 sentin kappalehintaan.

Almost in the last row at the fleamarket. Just before the thought "I'll find nothing here" would have popped into my head I noticed them; two Finnish postalbags. One almost in pristine condition other worn out and patched up. So perfect! I payed 9 euros for the both of them. I think the other one is going to be a pillow. On the same shelf I found some Finnish army handkerchiefs 20 cents each.

6 kommenttia:

  1. Suomen puolustusvoimat valmistaa lujaa tavaraa. Meillä maataan armeijan lakanoissa. Ei mene hiuki ei, kuten nämä kevytversiot.

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllä kestävää tavaraa on. Noihinkin nästyykeihin on jo muutama solttupoika nenänsä niistänyt. Toki on kyllä pesty sen jälkeen :)

    VastaaPoista
  3. Joo, täytyy kyllä myöntää, että aikamoinen löytö. Eivätkä pussit todellakaan olleet hinnalla pilattuja. Tuota toista pussia ei varmaan ole montaa kertaa käytettykään. Laitoin sen sisään jo tyynyjä ja nakkasin sängyn päälle. Käy se niinkin, mutta pitänee varmaan ommella pussin suu kiinni.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...