tiistai 16. heinäkuuta 2013

KalkkiviivoillaUuden puolen vessamme on jo aikalailla valmis. Ainut mikä puuttuu on valkoinen hyllylevy, joka tulee tuohon peilin alle. Ja sain kuin sainkin seinälle laitettavan vessanpytyn. On se vaan hieno. Allaskaluste hankittiin Ikeasta. Seinällä oleva pieni kaappi hoitaa lääkekaapin virkaa. Se oli toisessa vessassamme kunnes siitä tuli siivouskomero. Peili kuuluisi seinälle vaakaan, mutta se olisi ollut leveänä niin tökerön näköinen, että laitoimme se pystyyn. Tauluksi kehystin lahjapaperin, jonka ostin täältä. Seinälle pääsivät H&M:stä taannoin tilaamani koukut ja pyyhkeet. Turkoosin rusetin muotoisen kynsiharjan ostin taannoiselta lukijamatkaltamme Uumajaan. Kattolamppu vaihtuu vielä luulisin.

The new toilet is pretty much ready. All that's missing is the shelf under the mirror. And yes, I got my toilet seat on the wall. If a person can love I toilet seat I'm in love with it. The small cabinet on the wall hold in it our medicine. The mirror with the lamps should be on it's side but it would have looked so weird that we decided to put it vertical. The picture on the wall is actually wrapping paper which I bought here. Also on the wall are the hooks and towels I order from H&M. The turquoise nail brush I bought from my resent trip to Umeå. I think I'm gonna change the lamp on the ceiling. 

10 kommenttia:

 1. Upea! Ja mun mielestä toi lamppu kruunaa koko komeuden ;)

  VastaaPoista
 2. Mukavan raikas kokonaisuus hauskoine yksityiskohtineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Seinän keltaisen valitsin sen mukaan, että sopii yhteen aulan turkoosin seinän kanssa. Nyt vain käytiin niin, että eihän aulan ja vessan seinää näekkään samalla silmäyksellä :D

   Poista
 3. Olen samaa mieltä Annan kanssa, lamppu on tosi hyvä!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun näin tämän kuvan blogissasi, meilläkin on edessä kylpyhuoneremontti tai oikeastaan ihan kylpyhuoneen rakentaminen paikalle, jossa se ei ole ollut. Meille tulee tuo sama allaskaluste ja siitä on aina kiva nähdä kuvia toisten wc/kylpyhuoneissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihastunut noihin Ikean lavuaareihin ja tottakai oli saatava sellainen uuteen vessaamme. Suuruuden hulluuksissani otin tuon 80 cm leveän kalusteen, mutta ehkä 60 cm olisi ollut mukavampi noin pienessä vessassa. Mutta kun tuo suurempi oli tarjouksessakin, niin tietysti se lähti mukaan :)

   Poista
 5. Ihan supersöpö huussi!kyllä kelpaa olla istunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Kyllä tuolla tosiaan kelpaa istuksia. Lukko puuttuu vielä ovesta, joten aivan taattu ei istuntorauha ole :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...