lauantai 13. heinäkuuta 2013

Valkoista Vinhaa pintaan

Ennen

Jälkeen

Jos joku olisi minulle sanonut, kuinka paljon hoivaa ja hellyyttä kovapuiset puutarhakalusteet tarvitsevat, en olisi niitä himiöinytkään. Kaksi kertaa vuodessa öljyäminen oli minulle liikaa jo aikoja sitten. Puutarhakalusteemme ovat olleet vallan ilman hoitoa jo usemmat vuodet, jonsei kesäistä pesua lasketa. 

Nyt maalasin koko setin valkoiseksi. Alla oleva öljy oli jo kulunut suht hyvin pois. Pesin kalusteet saippuavillalla ja hioin vielä hiomakoneella. Pintaan sivelin valkoista Vinhaa. Yhden tuolin pensselillä maalattuani totesin homman olevan liian aikaa vievää hermoilleni. Puoliskoni maalasi tuolit kertaalleen ruiskulla ja minä pensselöin sitten viimeisen kerroksen.

Ihan ykköslaatua ei maalausjälki ole, joten kovin lähitarkastelua kalusteet eivät kestä, mutta menevät nyt näin ainakin kesän tai kaksi jonsei kolmekin. Jos fundeerasitte, mitä Ikean pussi tekee yhdessä kuvassa, on se sitä varten, että kerään pehmusteet sinne yöksi, jos vain muistaisin.


If someone had warned me how much work a set of wooden garden furniture can bring I would have never bought me a set. Oiling the chairs and the table twice a year was too much for me already a few years ago. 

Now I painted the hole set white. The workmanship isn't that great but these will do for this summer and the next and maybe the one after. If you were wondering what the Ikea bag is doing in one of the pictures; it's where I collect the pillows from he chairs for the night if I remember. 

4 kommenttia:

  1. Siellä on taas ahkeroitu ja hyvännäköistä on syntynyt!

    VastaaPoista
  2. Hyvän näköisiä niistä tuli. Iso pöytä ja kuusi tuolia, on melko hyvä kokonaisuus. Ikean pussi on hyvä idea, mahtuu tyynyt hyvin, luulisin :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Ikean pussi on kyllä mainio. Meillä on niitä useita ja kätsyjä aika moneen, mutta aivan paras niillä on viedä sanomalehdet keräykseen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...