keskiviikko 21. elokuuta 2013

Raakalautaa ja peräkärryllinen hiekkaa
Pojusemme on leikkinyt autotallin oven vieressä olevassa pikkuisessa hiekkakasassa. Ei leiki enää. Ainakaan toivottavasti, koska puoliskani teki kauan kaivatun hiekkalaatikon. Se kirpaistiin nopeasti kasaan raakalaudasta ja minä sivelin sen pintaan kolme kerrosta ylijäänyttä pellavaöljymaalia. Toinen puoli laatikon kannesta avautuu penkiksi selkänojalla ja toinen ilman. 

Itäsaksalaista muoviosaamista henkivä keltasininen kuorma-auto on lahja pojusellemme työystävältäni. Se on ollut jo kovassa käytössä.


Our son has been playing with a small sand pile beside our garage door. Well he hopefully won't be doing that anymore because my hubby made him a proper sandbox out of plain unfinished lumber. I painted it with some leftover paint. The other side of the lid opens up as a bench with a back rest and the other just a basic bench.

The blue and yellow lorry is a gift to our son from my workfriend. East German plastic craftsmanship can be almost touched just by looking at it.

6 kommenttia:

 1. Kiitos kehuista! Katsotaan miten tuo valkoiseksi maalattu pinta pärjää sotkuisen hiekan kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Aivan upea! Kaunis ja käytännöllinen. Tuollaisesta meilläkin haaveillaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Kyllä meillä jo muutama kesä laatikkoa on odotettu, mutta nyt se on vihdoin täällä ja kovassa käytössä jo toisena päivänä

   Poista
 3. Minä leikin hiekkalaatikolla vanhoilla tupperware-astioilla ja iskän vanhoilla kalastusmerkeillä, saattoi siellä muutama autokin olla. Keskellä hiekkalaatikkoa oli upotettu pieni pöytä, johon saatoi laittaa hiekkakakkugallerian. Nyt hiekkalaatikko on enää läjä hiekkaa, sillä sen reunat ovat lahonneet pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania hiekkalaatikkomuistoja! Parhaat lelut tuntuvat pojullamme olevan myös tavaroita, jotka eivät leluja olekaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...