sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Enemmän kuin OK.


Ostin Riikka Kantinkosken ja Susanna Vennon kirjan OK - Omin käsin. En selaillut sitä missään vaan syöksyin tuntemattomaan, kun klikkasin sen ostoskärryyni. Kirja on juuri sellainen kuin kuvittelinkin sen olevan. Ohjeet ovat yksinkertaisia eikä niitten selostamiseen ole tuhlattu merkkejä. Kaiken kruunaa toimiva visuaalinen taitto ja kauniit kuvat. Mainiota sanon minä.

Katsokaas muuten kuinka hyvävointisia pelargoniani ovat! Tämä on suuri yllätys, koska alkukesästä kannoin kitukasvuiset kasvit ulos ja unohdin sinne. Yksi kolmesta ehti jo kuivettua, mutta nämä kaksi lähtivät uuteen nousuun.

I bought a book by Riikka Kantikoski and Susanna Vento called OK- Omin käsin (Freely translated: With my own hands). I just had to have it so I clicked it into my shopping cart without even browsing thorough it. The book is just as I imagined it to be. Simple instructions and not too many words to describe the process. On the dot of the i a perfect layout and beautiful pictures. Capital capital!

And look at my geraniums! This is a big surprise because at the beginning of the summer I carried the dried out plants out side and forgot about them. One died but these two started blossoming again!

4 kommenttia:

 1. mä uskallan harvoin tilata kirjaa ennen kuin olen lainannut kirjastosta ensin, ettei tule pettymyksiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilailen välillä mitä sattuu pelkän kannen perusteella ja sitten petyn karvaasti. Tämän kirjan kohdalla olen seuraillut molempien kirjoittajien blogeja niin tiesin suurin piirtein, mitä olisi luvassa :)

   Poista
 2. Tämä on ollut hankintalistalla siitä asti, kun sitä on saanut. Jospa minäkin saisin sen vihdoin hankittua. Muuten, tuo teijän lastenhuoneen tapetti on huikee! IHANA! Puhumattakaan tuosta lankkulattiasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja on kyllä ihana, vaikka mitään sen ohjeista toteuttaisikaan on se jo visuaalisesti niin näyttävä, että sitä selaileen mielellään.

   Kiitokset kehuista! Seinälle noustuaan autotapetti otti pitkään silmääni. Liian iso alue ja liian "laatikkoinen". Teetätin siihen miehelläni jo ison valkoisen taulupohjan. En kuitenkaan ole saanut pohjalle mitään järkevää luotua. Ja nyt on jo silmäkin tottunut tuohon autoseinään...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...