lauantai 18. tammikuuta 2014

Pallurat seinälle


Naksuttelin pyöreillä saksillani valkoisesta kontaktimuovista palluroita ja liimasin ne makuuhuoneen seinälle. Yritin tehdä symmetrisen nauhan läpi seinän, mutta siinä en oikein onnistunut. Sitten päädyin tähän ratkaisuun. Ei taida kovin onnistunut olla sekään, kun isäntä tuumasi sen nähdessään "Maalasit sitten tuollaisen tuohon". Huomasin hänen kasvoillaan huojentumisen merkkejä, kun kerroin palluroitten olevan kontaktimuovia ja siten helposti poistettavissa. 

Kontaktimuovi on muuten tähän tarkoitukseen aika kätevää. Myyjä varoitteli, että seinään jää liimajälkiä melko varmasti. Mutta ei ole jäänyt ja palluroita pystyi useaan otteeseen irrottamaan ja asentamaan uudelleen ilman liiman heikkenemistä. Toki muutamaa taisin siirrellä liian monta kertaa, koska nyt ne illottavat ja ovat putoamaisillaan.

With my round scissors I punched out several circles from white contact paper and glued them on to our bedroom wall. I tried to make a symmetrical garland all across the wall but did not quite succeed. Then I ended up putting the dots this way. It's not so perfect either. My hubby also noticed that and said: "So you went and painted dots on the wall". He's face filled with signs of relief when I told that the dots are contact paper and therefore easily removable. 

I've found that contact paper is quite handy for stuff like this. Though the seller warned that it might leave glue marks on the wall it has not. It's easily removable and can be re-adjusted several times. Though I might have moved some of the dots a few times too many because they've started to loosen and are about to fall off.

2 kommenttia:

  1. Musta toi on just kiva tuollaisena!! Itse olen tehnyt samantyyppisiä juttuja dc-fixistä, se ainakin irtoaa helposti ja liimautuu uudelleen eikä jätä mitään liimajälkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Piti oikein googlettaa tuo dc-fix. Sitähän löytyy vaikka minkä väristä ja kuviollistakin! Kiitos vinkistä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...