torstai 9. tammikuuta 2014

Tehojuomapullot tehokäyttöön


Joulunpyhien ja uudenvuoden mässäilyjen jälkeen, kun vatsaa on herätelty tehojuomilla, voi tyhjistä pulloista tehdä vaikka tällaisen keilapelin. Keilapalloksi spraymaalasin tennispallon, mutta tähänhän käy mikä tahansa pallo. Mitä suurempi sen paremmin keilat kaatuvat. Jos tuntuu, että keilat ovat kovin keikkuvia, voi niihin laittaa hiekkaa tai riisiä painoksi.

After the holidays your stomach might need a little help of some Actimel or other stomach friendly drinkable yoghurts.  Instead of throwing the bottles away you can turn them into a bowling game. As a bowling ball I spraypainted a tennis ball but you can use what ever ball you'll like. The bigger the ball the easier the strike. If you feel that the pins fall down too easily you can put some sand or rice as extra weight in the bottles.

TARVITSET: 
10 kpl tyhjiä tehojuomapulloja (käytin Actimel-pulloja), 10 kpl pingispalloja, kuumaliimapistoolin tai pikaliimaa, punaista kontaktimuovia tai punaista teippiä, sakset ja pallon keilapalloksi

TEE NÄIN:
1. Irrota etiketit pulloista ja pese ne.
2. Liimaa pingispallo pullon suulle kuumaliimalla. Myös pikaliima käy.
3. Leikkaa kaksi yhtä leveää suikaletta punaisesta kontaktimuovista ja teippaa ne pullon suulle kahdeksi raidaksi. Tai käytä valmista punaista teippiä.

YOU'LL NEED:
10 empty yoghurt bottles (Actimel for example), 10 pingpong balls, hot glue gun, red sticker or tape, scissors and a ball for the bowling.

DO THIS:
1. Take out the etiquettes form the bottles and wash them.
2. Glue the pingpong ball on the mouth of the bottle with some hot glue. Also superglue will do.
3. Cut the red sticker into strips and put two stripes on the mouth of the bottle. You can also use red tape.

2 kommenttia:

  1. Tuo on tosi hyvä idea. Pienetkin lapset osaavat pallon heiton, ja jopa joskus osuvat niin että keilat kaatuvat. Mulla on ollut vain pelkät pullot esillä. Mutta noin tuunattuna hienommat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä pikkupoju on myös viihtynyt keilojen parissa. Leikit välillä ovat kyllä niin rajuja, että parista pullosta on jo pingispallo irronnut, muttei sillä tunnu olevan väliä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...