keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

10-vuotishuolto ja uusi jääkaappi

Jälkeen. After.
Oikealla ennen. On the right before.
Keittiökaappimme täyttävät 10 vuotta ja viettävät siten juhlavuottaan. Kyllästyin raskaisiin apteekkarinkaappeihin ja niitten tilalle vaihdettiin kevyet laatikot. Hellan vieressä olleen kaapin ovi oli vääntynyt kuumuudessa ja vaihdoimme siihen myös uuden suoran oven. Hyvin on ovimallimme kestänyt aikaa, kun varaovenkin sai vielä miltei samanlaisen.

Meillä on myös uusi jääkaappi! Itseasiassa on ollut jo vuoden,  mutta vasta nyt kaappien huollon yhteydessä siihen tehtiin isompi alaosa, jottei näytä niin tökeröltä. Toki eipä uutta jääkaappia ole kukaan huomannut, kun se on samankaltainen kuin vanha. Tämä on vain 10 senttiä korkeampi ja leveämpi. Kaappi on uudistuotantoa ja löysimme sen etuisasti käytettynä. Vanha oli aito 70-lukulainen. Uuden keittöpyyhkeen ostin välipäivinä Tigerista.

Our kitchen cabinets celebrate their 10th birthday. I got bored with the heavy "apothecary" cabinets and changed them for light weighted drawers. One door beside the stove had bent from the heat so we changed it. The door style seems to be timeless so spare parts were easy to find.

We also have a new fridge! Actually we've had it over a year now but the base it stood on needed also some work. It's 10 centimeters wider and higher than our old one. The old one was an original from the 70's but this one has new interiors. We bought it used and made a bargain.  The new kitchen towel I bought after Christmas for Tiger.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...