sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Valoa käytävälle
Uuden ja vanhan puolen yhdistävä käytävä valmistui reipas puoli vuotta sitten. Siitä asti katossa on roikkunut lampunjohto ja sen kanssa kaamea energiansäästölamppu. Meinasin ostaa siihen Ikean Hektar-valaisimet, mutta ne olisi pitänyt laittaa melkein kattoon kiinni, etteivät olisi ottaneet mieheni päähän. Toinen lampuista kun on juuri ensimmäisen rappusen kohdalla. Nämä ihanuudet löysin myös Ikean kataloogista. Mieheni siskolla on tästä samaisesta sarjasta tuo suurempi versio, mutta tähän ostin nämä pienemmät. Lamppuja on itseasiassa kolme, mutta en saanut niitä kaikkia samaan kuvaan, koska kolmas on korkeammalla tasanteella. 

Ai joo, katsokaahan tänne. Pääsin kymmenen joukkoon.

The corridor connecting the old and the new side was finished over a half a year ago. Until now the lighting in the corridor has been provided by a single lamp hanging from a cord. I wanted to buy Ikea Hektar lamps but they were too tall for the space. My husband would have hit his head on them every time because one of the lamps is just where the first step is. These lovely things I also found from Ikea. In fact I have three lamps in the same row but I couldn't get them in the same picture because the last one is one a higher level.

Oj oj, almost forgot. Look here. I made it to top ten. A Finnish blog site had a DIY competition.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Niin mustakin :) Onneksi Hektarit oli liian suuria, olis ollu virhe laittaa niin tummat lamput tuohon tilaan.

   Poista
 2. Oih!! Nyt ne on teillä ;) ja onnia kympin joukkoon sijoittumisesta!

  VastaaPoista
 3. Hyvin sopivat lamput tuohon tilaan, muutenkin kauniit värit eri pinnoissa. Onnea tuosta sijoituksesta, onpa vekkuli idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja onnitteluista! Tuo käytävän pätkä oli meillä alkujaan punainen, mutta kun se saatin valmiiksi peittyi punainen perusharmaaseen. Alakerran käytävä on vielä punaista laattaa; pitihän väriä jonnekin jättää :)

   Poista
 4. Nuo valaisimet on kauniit ja niin on tilakin johon ne sopii mahtavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Ihania ovat kyllä nuo lamput. Niissä on sellainen kangaspäällysteinen johtokin, oih :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...