keskiviikko 20. elokuuta 2014

Lapsen huoneestaMikä siinä on, että jotain asiaa lingataan kauan, vaikka sen tekemiseen menee alle vartti. Nämä Ikean tauluhyllyt ovat nojanneet pojusen oven pieleen jo yli vuoden. Viime viikonloppuna ne saatiin vihdoin seinälle. Aikaa meni se vartti. Lattialla muuten näkyy kärpässienijakkara, jonka ostin Vaasan vankilan myymälästä pukinpussiin. Vuoden vaihteen jälkeen myymälä sulki ovensa. Nyyh.

Eilen kävin kirppiksellä etsiessäni vallan jotain muuta kuin mitä tarttui kyytiini. Lappusessa luki: Nuken kehto 9,50 euroa. Sehän oli pakko ottaa mukaan. Kehto on kyllä niin vankkaa tekoa, että rupesin tuumimaan, että voisiko se olla oikea vauvan kehto. Vanha se ainakin on.

Can you tell me why is it that somethings you just keep putting on and on? This happened with these Ikea shelfs which were in the corner of our boy's room for a year before my hubby put them on the wall last Saturday in 15 minutes. On the floor there's a mushroom chair which our son got from Santa Claus last Christmas. It's made in a near by jail by the inmates. After New Year the jail's shop closed down. Sniff.

Yesterday I went to the flea market and noticed this lovely cradle. It stood on the price tag "Doll's cradle 9,50 euros". Obviously I couldn't leave it there. It's made so well that I've started to wonder could it be for an infant? At least it's very old.

11 kommenttia:

 1. Valloittavan tyylikästä! En tiennytkään, että Vaasan vankilan myymälästä sai noita kärpässienijakkaroita. Itse pyysin isääni tekemään tytöille tuollaiset. Onneksi vankilan entisöinti/puutyöpalvelut ainakin jatkuvat, viemme sinne vanhat keittiön kaapit kunnostettavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo Vaasan vankilan myymälästä nappasin jakkaran mukaani. Ne ilmeisesti tehdään Turun vankilassa. Hilkka kertoi tuolla alempana kommentissaa, että myymälä olisi edelleen auki. Mainiota!

   Poista
  2. Minäkin muistan, että jossain kirjoitettiin myymälän sulkemisesta, mutta toisaalta mietin, että meidät kuitenkin ohjattiin viemään entisöitävä keittiö heidän myymäläänsä. Täytyykin pilapikaa viedä keittiö sinne ja tutustua tarjontaan!

   Poista
  3. Joo, ei näköjään pidä uskoa sitä, mitä lukee. :)
   Niitten nettisivuilla sanoataa, että myymälä on taas avoinna ma-pe 10-17. Hyvä hyvä!
   http://www.rikosseuraamus.fi/fi/index/toimipaikatjayhteystiedot/vankilat/vaasanvankila/vaasanvankilanmyymala.html

   Poista
 2. Ihana tapetti ja ihania juttuja muutenkin. Meillä samanlainen robottijuliste. Olipa mukava löytö tämä blogisi :)
  -sanna-
  www.syvalta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Mukava, että löysit tänne. Tulen pian vastavierailulle :)

   Poista
 3. Kyllä Vaasan vankilan myymälä on ollut avoimena nyt kesällä. Olen itsekin ostanut sieltä tosi hyvälaatuista tavaraa ja niin edullisesti. Nyt syksyllä on taasen rajoitetut myyntiajat, kunnes tulee joulun aika.
  Hilkka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan loistavia uutisia, kiitos! Olen ollut jonkun lehtijutun väärien tietojen varassa, kun kirjoittivat vuoden vaihteen jälkeen, että myymälä on suljettu. Saadaan siis tehdä joululahjaostoksia siellä! Tavaraa on kyllä laidasta laitaan ja käsin tehty on aina käsin tehtyä.

   Poista
 4. OIh mikä ihana huone, ja blogi sinulla!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...