torstai 28. elokuuta 2014

Osuuskaupalla tapahtuu


Blogissa on viime aikoina ollut hiljaista, mutta se ei tarkoittaisi sitä, etteikö täällä mitään tapahtuisi. Tekeillä on yksi aika mukava juttu, josta kerron myös täällä sitten kun se on ajankohtainen. Vinkkinä voin kertoa, että siihen liittyvät ainakin kuvassa näkyvät tontut, makean väriset matonkuteet ja Kurikan Asu ja Elä -tapahtuma.

It's been quiet here in the blog. But it doesn't mean that there aren't things going on. I cannot talk about just yet but I'll surely write about it when it's time. The garden elfs, lovely coloured carpet rags and our city's Live and live fair (freely translated) are small hints about what's to come.

6 kommenttia:

 1. Onko teillä siellä siis ihan oikeiden kotien asuntomessut? Me käydään vuosittain Loviisan vanhoissa taloissa, se on meille asuntomessut ja sellaisia toivoisi muihinkin kaupunkeihin, eikä tarvitsisi niin vanhojakaan kohteita olla, ihmisten asuminen kiinnostaa muutenkin. Siis sellainen oikea, ei ne mistä elämä on imuroitu pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on meillä osittain. Messuilla on asuttuja kohteita ja sitten ihan uusiakin eikä ainoastaan asuntoja vaan esim. kylätaloja ja muita yhteisiä tiloja. Ihan mukavat messut ja elämä näkyy :)

   Poista
 2. oi mistä nuo ihanat matonkuteet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jurvan puolelta löytyy Matto- ja kudemyymälä Pukkila. Sieltä nappasin kyytiini nuo matonkuteet ja jotakin muutakin ;) Nimestään huolimatta myynnissä on myös runsaasti lankoja kutomiseen ja virkkaamiseen ja tarvikkeita myös. https://www.facebook.com/pages/Matto-ja-kudemyymälä-Pukkila/1384821978431195

   Poista
 3. Olin eilen Kurikan naapurimaisemissa, Suupohja.fi:n blogikoulutuksessa Kauhajoella. Hauskannäköisiä tonttuja.
  Blogissani pukkaa haastetta sinulle, jos ehdit, niin käy vilkaisemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Täytyypä ryhtyä tuumimaan sitä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...