lauantai 2. toukokuuta 2015

Vapputerveiset!


Toukokuun ensimmäinen tuli taas ja sitä juhlistettiin asianmukaisesti autoillen. Kävimme ensimmäistä kertaa Vaasassa vappucruisingilla. Amerikkalaisia autoja oli useita satoja. Se näytti ja  ennen kaikkea kuulosti hienolta!

Kekkonen keittiön seinällä vartioi vappusyömisiämme; pikamunkkeja ja simaa. Pojunen halusi munkkeihin kakkukynttilät ja nehän laitettiin ja oikein sytytettiinkin. Pöydällä näkyvän kukkasen olen saanut kolme viikkoa sitten! Ja se on vielä noin hyvissä voimissa.

Labour day came as it usually does on the first of May. We celebrated it accordingly cruising with our 50 year old Mustang. We drove over to Vaasa for American car meeting. 

Our former president Kekkonen seemed very pleased with our Labourg day celebrations. The little boy wanted to put cake candles on the pastries which we also lit. The flower on the table I've gotten three weeks ago and it's still looking good. 

4 kommenttia:

 1. Meillä meni vappu remppahommissa, noita autoja en nähnyt, mutta jonkun vappucruisingin äänet kyllä kuului meidänkin pihaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä jos jonkinlaista menopeliä liikkeellä ja aika äänekästäkin! En yhtään ihmettele, että kantautuivat äänet remontin keskellekin. :)

   Poista
 2. Näyttävätpä serpentiinit hauskoilta kulhossa! Pikamunkit on parhaita, minäkin tein eilen jälkivappumunkit, kun vappuna sain munkkeja vain töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojunen purki muutaman serpentiini kiehkuran ja jätti ne keskelle ruokapöytää. Kasa oli sen verran suuri, että tuikkasin ne purkkiin. Kansi vain päälle ja säästöön ensi vapuksi ;) Tänä vuonna nuo pikamunkit sentäs onnistuivat. Sijoitin joulun alla digitaaliseen lämpömittariin, kun viime vappuna rasva oli liian kuumaa ja munkit jäivät raaoiksi sisältä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...