torstai 11. kesäkuuta 2015

Lamppuperintö vai perintölamppu


Perin kuvassa näkyvän lampun jo muutama vuosi sitten isotädiltäni. Lampun vein varastoon, jossa se on nukkunut Ruususen unta. Viime viikolla se otti silmääni, ja toin sen työhuoneeseen vanhan leipälaatikon päälle (jonka sisällä yritän piilotetella sähköjohtoja siinä onnistumatta). Sen jalkaosa on saanut iskuja ja pelti on siitä mykkyrällä. Luulen, että sen alta puuttuu joku painokin, koska pellissä jalan kaksi ruuvinreikää, mutta ruuveja ei näy missään. En löydä lampusta minkäänlaisia  leimoja tai tekstejä. Osaisiko joku sanoa, mikä tämä on vai onko tämä mikään? Toki se on kaunis lamppu sellaisenaan, vaikkei mitään designia olisikaan.

I inherited this lamp from my great aunt a few years ago. Because it had gotten some hits to the pedestal I carried it to the storage. Last week it caught my eye and I brought it to our study on top of an old breadbox. (In which I desperately try to hide electric cables without succeeding.)  I cannot find any marks of the maker on the lamp. It's missing some sort of weight from the bottom where maybe the maker stamp has been. Can someone tell me if this is something or is it not? It's a beautiful lamp even if it wasn't designer brand.

5 kommenttia:

 1. Kiva nurkkaus ja ihana toi nahkasalkku! Aikaisemman postauksen maitokärryt tuo niin lapsuuden kesät maalla mieleen :) Kivaa alkavaa viikonloppua! Terkuin, rva Lahoa rautaa

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiitos! Tuon nahkasalkun löysin kirppikseltä pari kesää sitten. Sillä taisi olla hintaa peräti neljä euroa! Toisen roska on toisen aarre :) Maitokärryt on kivat ja kätsyt. Kivaa viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Kaunis lamppu ja tosi kiva tuo puulaatikko, jonka päällä lamppu majailee. Kelpais tännekin!

  VastaaPoista
 4. Kaunis lamppu ja tosi kiva tuo puulaatikko, jonka päällä lamppu majailee. Kelpais tännekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo laatikko on kaupan peruja. Meillä on niitä kaksi. Toiseen olen kipannut pojusen kaikki pikkuautot ja toinen majailee kuvassa näkyvällä paikalla.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...