sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Kuusi tuli taloon


Jo toissa syksynä sisustaessani kaksiota Kurikan Asu ja elä -tapahtumaan iskin silmäni huonekuuseen. En sitä kuitenkaan himiöinnistäni huolimatta ole hankkinut kuin vasta nyt. Sopiva yksilö odotti minua Plantagenin hyllyllä pari viikkoa sitten. Keittiössä se on taas puolestaan odottanut parempaa purkkia, johon sain sen tänään istutettua. Toki en tiedä onko tuokaan nyt kovin hyvä, mutta ainakin suurempi kuin sen mukana tullut pieni muovinen istutusastia.

Already a year and a half ago when I decorated the flat for Kurikka's Asu ja elä -event my eyes got stuck on a little spruce (Araucaria heterophylla) that you can keep in the house. As much I was keen on it to my surprise I didn't buy it. The perfect specimen waited me in Plantain a few weeks ago and I brought it home. It's been sitting in the kitchen waiting to be planted into a better pot. That I got around to just today. I haven't decided is the pot to my liking or not. Well it's better than the little plastic thing the tree came in. 

4 kommenttia:

 1. Mullakin on ollut suunnitelmissa huonekuusen hankinta. Sisko sanoi, että sai omansa kuihtumaan melko nopeasti, joten pohdin tässä vielä sitä, onko tämä "kannattava" hankinta mulle... Hieno se on joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, ja mä luulin, että tämä olisi helppohoitoinen. Saas nähdä kuinka käydään...

   Poista
 2. Huonekuusi on niin kaunis :) Sain omani tapettua viime talvena ja mietin tässä uskallanko ottaa uuden yrityksen. Kovasti haluaisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin :) Katsotaan kuinka tämän kanssa käydään. Minulla eivät elä kuin kaktukset ja nekin kovin huonosti eli onnistumisprosentti ei tässäkään kovin korkea ole.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...