maanantai 2. marraskuuta 2015

HalloweenHalloween osui tällä kertaa pyhäinmiesten päivään. Amerikkalaisten kauhujuhla kun on niitattu lokakuun viimeiseen päivään, se siirtyilee vuosittain. Pidimme juhlat tänäkin vuonna. Nyt poju on jo niin vanha, että perinnettä on vaikea katkaista. Mutta tarvitseekokaan?

Samat tutut pelit leikittiin tänäkin vuonna. Tällä kertaa seittipelin hoksasin teipata maalarinteipillä mattoon. Se näkyi paljon paremmin kuin harmaalta lattialta. Kutsut teimme pojusen kanssa netistä printtaamieni pääkallojen inspiroimana. Vieraille annettiin myös netistä löydettyjen etikettien koristamat pussukat mukaan. 

Tarjoiluiksi tein haamumarenkeja, mutta näyttävät kyllä enemmän haamujen pökäleiltä, jos minulta kysytään. Niiden kaveriksi anoppi teki ihania porkkanaleivoksia, ja minä koristelin kääretortun Frankensteiniksi. Pojusen leikkityökalupakista löytyivät vielä asianmukaiset mutteritkin. Amerikasta toin tullessamme myös pari pussia aitoja candy corneja eli karkkimaissia juuri tätä tilaisuutta varten.

Koristeita rupeaa olemaan niin paljon, että koristelaatikko on kohta isompi kuin joulun ja pääsiäisen laatikot yhteensä. Seittiä leviteltiin peileihin, tauluihin ja kelloonkin. Halloween pariskunta askarreltiin jo kesällä vessapaperirullista. Huntukin löytyi morsiamelle juuri oikean värinen.

Aikaisempien vuosien halloween postauksiani löydät klikkaamalla tästä.

We had our halloween party last Saturday. It's starting to be a tradition and when the little boy gets older it gets harder to to brake this tradition. But do I have to?

The same games were played this year as well as the previous years. This time I taped the spiderweb on to the carpet instead of the floor. It's much moor visible. The invitations we made with the boy on to skulls that we printed from the internet. Also the etiquettes for the little paperbags were printed online. Inside the bags there a little gifts for the kids to take home. 

I made meringue which is supposed to look like ghosts but they surely look like ghost poo to me. Maybe it just me. My mother-in-law baked lovely carrot pie and I made the Frankenstein cake. The nuts were found in the boys little play toolbox. From the states I brought two bags of candy corn for just this occasion. 

Decorations we have more and plenty. There seems to be more Halloween decorations in our house than Christmas and Easter decorations put together. Spiderweb was put up on to the paintings, mirrors and clocks. The Halloween couple we did together with the boy already during the summer. The vail on the bride is just perfect colour. 

Our previous Halloween posts can be found here.

8 kommenttia:

 1. Hauskoja kauhujuttuja! Minä olen syntynyt kesällä, jolloin kaverit ei koskaan päässeet synttäreille. Niinpä alakoululaisena järjestin usein halloween-synttärit. Silloin jo etsimme internetistä vinkkejä, mutta tarjonta oli varsin vaatimaton nykypäivään verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että tarjonta on nyt vallan toista. Olen rehannut kymmenen vuotta sitten Amerikasta esimerkiksi tuota seittiä, kun ei sitä täältä saanut. Nyt sitä on joka kaupassa. Hyvä idea korvata nuo kesäsynttärit halloweenkemuilla!

   Poista
 2. hienoja ! multa menee aina vähän ohi nää koristeluhommelit, kiva kun saa kuitenkin fiilistellä muiden onnistuneita juttuja:)

  VastaaPoista
 3. Olipa hauskat koristelut. Ihanat haamutmarengit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuten kirjoitin haamut eivät taida oikein haamuilta näyttää :)

   Poista
 4. Kivan näköiset Halloween kekkerit. Mun piti kokeilla tuollaisten marenkihaamujen tekemistä, mutta ehkä ensi vuonna! Meidän Halloweenia pääset kurkkaamaan täällä: http://kuitetekee.blogspot.fi/2015/10/halloween-2015.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli ihan mukavatkin kekkerit!. Nuo haamuset eivät kyllä haamuilta oikein näytä...tai ehkä jos silmiään oikein siristää :)
   Ihanat juhlat on teilläkin näyttänyt olleen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...