sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Viimeistä viikkoa viedään

Asuntomessuilla alkaa huomenna viimeinen viikko, jotta jos et vielä ole ehtinyt käydä nyt alkavat viimeiset hetket olla käsillä. Tässä vielä messuilta tällainen kuvapyrähdys, joka tallentui kameraani siellä kulkiessani. 

Lyhyesti kohteissa kiertäessäni kuuminta hottia sisustuksessa tuntuu olevan se paljon puhuttu musta. Led-valot ovat tulleet jäädäkseen ja sen myös messukohteissa huomasi. Useassa oli paljon epäsuoraa valoa, joka oli toteutettu ledeillä. Suosittuja tuntuivat myös olevan sisäkatot, joiden keskikohta oli joko korotettu tai laskettu niin, että reunojen alta valo heijastui epäsuorasti katon kautta. 

Seinäpintoihin haetaan nykyään struktuuria myös sisälle. Kirjoitinkin siitä jo täällä. Myös akustiikkalevyt ovat tulossa myös tavallisiin koteihin ja myös seinälle. Niissä kun löytyy nykyään paljon valinnanvaraa.  Kokolattiamatto tuntuu tekevän uutta tulemistaan, jos messukoteihin on uskominen.

Puutarhassa katteet kukoistivat; joko kivillä tai hakkeella. Samaten metsänpohjaa oli käytetty paljon. Sillä on kuulemma nimikin; kuntta, ja sitä myydään rullittain kuin siirtonurmikkoa. 

Just one more picture cavalcade from the Housing fair. Still one week left. Be sure to visit if you're in the neighbourhood.


2 kommenttia:

 1. Kiva nähdä kuviasi ja täällä blogeissa on ollut muitakin messukuvia.
  Mulla taitaa käydä, etten pääse messuille. En pysty kävelemään rollaattorin kanssa, kirjoitin siitä blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin juuri vierailustasi sairaalanmäellä. Toivottavasti syksy ja leikkaus tuo avun vaivaasi. Mutta tosiaan onneksi messuilla voi käydä muiden kuvienkin välityksellä. Myös ne messukatalogit olivat molemmat mielestäni hyviä. Hyvät kuvat ja tekstit ja vielä tarkat tuotetiedotkin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...